2777
2789
عنوان

دخترم 14سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

خب نگا کنه چی میشه 

عزیزم چ تو بهش بگی چ نگی

اون نگا میکنه باید خودش ب این 

نتیجه برسه ای چیزا بدردش نمیخدره

شوتی‌ام🤏🫴                                                                            دور ور ما ادعا ممنوع

فیلما چیزی ندارن ک فقط بوس و بغل

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کره ای ببینه صحنه و این داستاناش خیلی کمه ، مثه ترکیه ای هم همه خیانت نمیکنن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

از دیدگاه من باهاش حرف بزن بگو که در زندگی آیندت ب مشکل بر میخوری چون همش میخای عاشقانه هات مصنوعی و شبیه فیلما باشه رابطه ..ج نسی هم همینطور توقعاتت با زندگی واقعی زمین تا اسمون فرق داره 

بنظرم همینارو بگو کافیه بعدم صحنه دار باعث تحریک میشه خود.ارصا.یی کنی که فاجعس

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸