2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست
در ضمن نزدیک پنج ماهشه و بیشتر موقعی که می‌خوابه بیدار میشه اینطور میشه وقتی بیداره بهتره

اهان اگه بنچ ماهشه داروهایی که گفتم طبق نظر دکتر بدی ها

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

من کرجم هرچی میگم شوهرم میگه خوب میشه تو شلوغش می‌کنی من واقعا نگرانم

ببین خوب میشه ولی نه یکی یا دوروزه باید یه هفته تا ده روز صبر کنی که بهتر بشه بچه ها سیستم دفاعی شون ضعیف تره دیرتر هم خوب میشن پسرمن سه هفته پیش مریض شد بخدا یه مریضی بدی بود داشتم دیونه میشدم ولی خب دکترها گفت تا ده روز سرتایم دارو بدی خوب میشه همین طور هم شد سر ده روز خوب شد

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرفه دورش طولانیه عزیزملوراتادین هم خوبه یه دکتر تو تهران معرفی کنم میری ؟ خیلی دکتر حاذقیه

بگید لطفاً فقط خوب بشه خودم کم مونده سکته کنم دیوانه وار دوستش دارم شده طلامو میفروشم نمی‌ذارم چیزیش بشه

نزدیک پنج ماهشه میترسم بلای سرش بیاد آنقدر از پشتش می‌زنیم تا نفسش بیاد

از پشت بچه نمیزنن عزیززززززز من 😕

باید اروم انگشتاتو جمع کنی و بزنی جلوی سینش اروم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بگید لطفاً فقط خوب بشه خودم کم مونده سکته کنم دیوانه وار دوستش دارم شده طلامو میفروشم نمی‌ذارم چیزیش ...

ببرش پیش دکتر ناصر افضلیان 

دکتر بسیار بسیار حاذقیه 

پزشک عالی کودکانه 

از اینترنت شماره و ادرسشو دربیار 

شرایطتتو بگو بهت اولین وقتو میده

ببین خوب میشه ولی نه یکی یا دوروزه باید یه هفته تا ده روز صبر کنی که بهتر بشه بچه ها سیستم دفاعی شون ...

آخه میگن زیتروماکس زود خوب می‌کنه منم سر وقت داروهاشو میدم سرفه موقع خوابش واقعا منو به وحشت میندازه

ببرش پیش دکتر ناصر افضلیان دکتر بسیار بسیار حاذقیه پزشک عالی کودکانه از اینترنت شماره و ادرسشو دربیا ...

ممنون انشالله خدا بچه هاتون حفظ کنه میبرم تو اولین ویزیت که بهم بده

دکتر خوب متخصص آلرژی تو کرج یا تهران میشناسید معرفی کنید

توی دکترتو یا نوبت دات آی ار بزنید فوق تخصص آلرژی اطفال، یا فوق تخصص عفونی اطفال

ولی دختر من ۴ سالشه آلرژی هم داره هنوز دگزامتازون نزده، کتوتیفن نخورده، سیتریزین با احتیاط یکی دو بار، چه دکتر احمقی بوده 

آخه میگن زیتروماکس زود خوب می‌کنه منم سر وقت داروهاشو میدم سرفه موقع خوابش واقعا منو به وحشت میندازه

ببین اولین کار اینه ارامش خودتو حفظ کنی 

دوم از اینکه این داروها رو یه دکتر بیسواد داده و واقعا خطرناکه فعلا بهش بده تا شنبه ببریش پیش دکتر 

برم هگزین خیلی بهتر از این داروهای 

قطره سدیم کلراید هم بریز تو دماغش بزار باز بشه از دهن نفس نکشه

بخور سرد براش خوبه 

تروخدا نزنید پشت بچه خطر داره براش

ممنون انشالله خدا بچه هاتون حفظ کنه میبرم تو اولین ویزیت که بهم بده

ببین اگه میخوایی واقعا بچت خوب بشه حتما حتما ببرش 

ساعت چهار به بعد تند تند زنگ برن مطبش 

واقعا دکتر کار بلدیه 

دنیاش بچه هان 

مطبش یه انرژی مثبت تمامه

نه حداقل پنج روز تا یک هفته طول می‌کشه اثر کنه

بگید لطفاً فقط خوب بشه خودم کم مونده سکته کنم دیوانه وار دوستش دارم شده طلامو میفروشم نمی‌ذارم چیزیش ...

ببین داروهای خطرناکی هم داده سیتیریزن و آیزوماترسین زیر شش ماه نمیدن ببر یه دکتر دیگه شاید آلرژیه