2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد

180 بازدید | 38 پست

خانما تو رو خدا کمکم کنید دختر بدجور شبا سرفه می‌کنه از فشار قرمز میشه و تنگی نفس میگیره پیش دوتا متخصص بردم اولی دکتر آمپول بتامتازون و سیتریزین و آزیترومایسین بهش داد اثر نکرد دومی دوباره آمپول واتر فور و شربت زیتروماکس و پلارژین و کتفوتین و اسپری سالبوتامول داده الان دوروزه مصرف می‌کنه کی خوب میشه دارم سکته میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن نزدیک پنج ماهشه و بیشتر موقعی که می‌خوابه بیدار میشه اینطور میشه وقتی بیداره بهتره

خوب میشه داروها و حتما سروقت بده باید ده روز صبر کنی اگه خوب نشد دوباره ببری دکتر

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خوب میشه داروها و حتما سروقت بده باید ده روز صبر کنی اگه خوب نشد دوباره ببری دکتر

نزدیک پنج ماهشه میترسم بلای سرش بیاد آنقدر از پشتش می‌زنیم تا نفسش بیاد

به نوزاد ۵ ماهه کتوتیفن و دگزامتازون؟ پیش کدوم دکتر بی سوادی بردینش

اینا مناسب نوزاد نیست اصلا، فوق تخصص آلرژی اطفال یا عفونی اطفال

همه ی بچه ها سرفه هاشون تو خواب تشدید میشه و حتی بالا میارن از شدت سرفه

وای اینا چیه به نوزاد ۵ ماهه داده منم دوماه پیش بچه ام سه ماهش بود سرفه میکرد آزیترومایسین داد و پلارژین که اولی دوبار بیشتر ندادم بهش الان هم دو شبه گاهی سرفه میکنه شیر خودم بهش میدم بهتر شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به نوزاد ۵ ماهه کتوتیفن و دگزامتازون؟ پیش کدوم دکتر بی سوادی بردینشاینا مناسب نوزاد نیست اصلا، فوق ت ...

یک سوم بتامتازون زد نیم سی سی روزانه کتوتیفن متخصص اطفال تو منطقه مارلیک معرفه مثلا

سرفه دورش طولانیه عزیزم

لوراتادین هم خوبه 

یه دکتر تو تهران معرفی کنم میری ؟ 

خیلی دکتر حاذقیه 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

راستی برم هگزین کودکان هم خوبه 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

به نوزاد ۵ ماهه کتوتیفن و دگزامتازون؟ پیش کدوم دکتر بی سوادی بردینشاینا مناسب نوزاد نیست اصلا، فوق ت ...

دکتر خوب متخصص آلرژی تو کرج یا تهران میشناسید معرفی کنید