2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم پیام نور خوندم، اکثرا کسانی که نیرو انتظامی و نظامی بودن اومده بودن غیر حضوری یه لیسانس بگیرن ب ...

اره خیلیا واسه مدرک میان ولی خب خیلیا هم هستن مث ما به امید قبولی میان. 

من خودم به خاطر اینکه غیر حضوری بود اومدم. 

دوستم دانشگاه ازاده همین ترم رشته علوم تربیتی ثبت نام کرده ترمی 6 تومن، بعد یکی دیگشون علوم تربیتی پیام نور همین اترم ثبت نام کرده که نهایت هزینه اش میشه 2 میلیون و 100 یا 200 هر ترم. که تازه اگه بخوای 24 واحد برداری. وگرنه کمتر میشه 

خب نمیدونم چرا مردم بین آزاد و پیام نور، آزاد رو انتخاب میکنن پولشون زیاده؟ 

2805
من از گرایش های علوم تربیتی خوندم و گروه داشتیم خیلی ها معلم و یا معاون بودنممکنه همچین موقعیتی برات ...

وای خدا از دهنت بشنوه گلم 

دعا کن من داخل گروهی جایی ی پسر باشه معلم بعد منم میخام‌بزا معلمی بخونم 

وای خیلی قشنگه 🥺🥺🥺🤲دعا کن برام 

وای اخه من سرکار هم میخام برما

من خودم با بچه کوچیک و یه بچه مدرسه ای و خانه داری راحت تونستم مدیریت کنم از یکی دو هفته قبل امتحانا شروع میکردم کتابارو یه مرور میکردم و نکته برداری میکردم‌شب امتحانم نمونه سوال حل میکردم خیلی سخت نبود در کل

موفق باشی عزیزم من میخام آنلاین بردارم ولی باز میشه از طریق گروه اینا باپسری آشنا شد حالا زیادم مهم ...

گلم اگه ترم اولی سعی کن دنبال رل زدن اینا نباشی، چون رابطت ب هم بخوره خیلی سخت میتونی چهارسال دانشگاه رو تحمل کنی، ضمنا بیشتر درصد پیام نوریها ما مند و سن بالا و متاهل هستن ک برا گرفتن مدرک اومدن، مابقی هم که تازه مثل تو ترم اول یا اصلا ترم آخر هستن چیزی ندارن برا ازدواج، نه سربازی، نه شغل، نه پول، تازه شروع کار اونا بعد اتمام دانشگاه هس، از پیام نور دنبال شوهر نباش، از دوستام بودن ازدواجم کردن پشیمون هستن، چون شوهراشون هیچی نداشتن زندگی براشون سخت شده 

مثلا معلم باشه چی میشه؟ من شوهرم معلمه ولی خب اونقدری هم خوشحالی نداره باید گریه کرد به حال حقوق معل ...

وای خشبحالت 

حقوقو ولش بابا همه چی پول نیس 

معلمی شغل قشنگیه بعد ما تو فامیل زیاد داریم معلم معلما اکثرا یا حوصلن و باشخصیت 

کلا من دوس دارم شوهرم شغل اداری داشته باشه ناآزاد نمیدونم چرا 🤲

2810