2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد شغل نون خشگی سبزی فروشی سیاری پدرتون چیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 62 پست
عزیزم پدرت وقتی کوچیک میشه که محتاج این و اون باشه خوشحال باش که پدرت توانشو داره که کار می‌کنه دستش ...

ببین تو خونه خودت نون خالی بخور اما نزار کسی بفهمه شغلت ابرومند نیست  نیا تو محلی دخترت که مادرشوهرو جاری بزنن تو سرت  بگن بابات اینجا بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین من میگم شاید ادم تو خونش نون خالی بخوره ولی نمیزاره کسی بفهمه اینم همین طور شغل ت هرچی هست نیا ...

بله درسته من درکت کردم کاملا حرف شما منطقیه بقیه فقد دارن از نظر احساسی به قضیه نگاه میکنن هیچ فکر منطقی پشت دیدگاهشون نیس 

دقیق نگفتی چکار میکنه خب... اگه ماشین داره و ضایعات و نون خشک و ... جمع میکنه ،که این شغل بدی نیست.. ...

با کارش مشکلی ندارم فقط چرا تو محل مادرشوهر وجاری   بهش میگم شهر ب این بزرگی باز میاد اینجا من و خردکنه  

برعکس بقیه کاربرا من بهت حق میدم اینا بنظرم فقد دارن یا شعار میدن یا اینکه خودشونو بااین حرفا قانع م ...

چه شعاری خانوم...من به نامزدم گفتم و اول بهش فهموندم باید به کارو موقعیت بابام احترام بزاره...وخدایی خیلی خیلی احترام گذاشته با این که خودش دکترو استاد دانشگاه و 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
با کارش مشکلی ندارم فقط چرا تو محل مادرشوهر وجاری بهش میگم شهر ب این بزرگی باز میاد اینجا من و خرد ...

نمیدونم چی بگم واقعا.. شاید برای تو سخت باشه.. ولی من تو موقعیتی شبیه ای بودم و از خونواده شوهر هم طعنه شنیدم. ،ولی زدم تو دهنشون.. دیگه هم هیچوقت جرات نکردن چیزی بگن

درآوردن نون حلال یه افتخارهفرق نمیکنه چی باشهنون خشکی...سبزی فروشی...رفتگری... دست فروشی... و... خیل ...

تو خونه  شما اگر یک روز نون نداشته باشی بخوری میری همه جار میزنی نه  شغلت مناسب نیست برو شهربزرگ ی جای دیگه کار کن چرا محل خانواده شوهر وجاری که دخترش  کوچک کنه

چه شعاری خانوم...من به نامزدم گفتم و اول بهش فهموندم باید به کارو موقعیت بابام احترام بزاره...وخدایی ...

بحث شوهر جداست ایا جاری ومادرشوهر  ببین  ایا اصلا لزومی داره ببیند چ دلیل داره براشون نمایش بزاری خوب برو ی جایی کار کن که تو محل اونا نباشه

چه شعاری خانوم...من به نامزدم گفتم و اول بهش فهموندم باید به کارو موقعیت بابام احترام بزاره...وخدایی ...

قبول کنیم  که همه مثل نامزد شما به قضیه نگاه نمیکنن بعدم شاید مشکل شما راه حلی نداشته اما پدر استارت خیلی راحت میتونن یه منطقه یا نهایت چنتا خیابون اون طرف تر کارشونو انجام بدن دیگه دوتا خیابون اینور اونور فک نمیکنم زیاد فرقی کنه برای کارشون پس بهتره وقتی راه حلی برای حل مشکلی هست خیلی منطقی برخورد کنیم تا نقل مجلس اطرافیان نشیم بخصوص خانواده همسر 

ببین تو خونه خودت نون خالی بخور اما نزار کسی بفهمه شغلت ابرومند نیست نیا تو محلی دخترت که مادرشوهرو ...

میدونم ناراحت میشی همون مادر شوهرتو جاریت دفعه‌ی بعد یچیز دیگه ای رو بهونه میکنن برای بقول خودت زدن تو سرت...حالا بابات دیگه نرفت اونجا..من بهت قول شرف میدم همینجا که اگه بابات نره محلشون خانواده‌ ی شوهرت یجور دیگه اذیتت میکنن...ببین امشب چه شبی هستش که گفتم بهت..اونا اگه انسان بودن ببخشیدا اینجوری بقول خودت باباتو شغلش رو نمیزدن توی سرت...منتظر بعدی هاشون باش

اللهم عجل الولیک الفرج💚
بحث شوهر جداست ایا جاری ومادرشوهر ببین ایا اصلا لزومی داره ببیند چ دلیل داره براشون نمایش بزاری خو ...

بهت حق میدم گلم وقتی می بینه حساسی و بهشم گفتی نیا چرا باید بیاد و عذابت بده ؟! منم بودم ناراحت میشدم 

حالا چرا بابات ایکارو میکنه لج داره باهات یا که براش مهم نیس جرف مردم و عزت نفسش بالاست ؟

میدونم ناراحت میشی همون مادر شوهرتو جاریت دفعه‌ی بعد یچیز دیگه ای رو بهونه میکنن برای بقول خودت زدن ...

اصلا  اونا چیزی نگن من خودم حس خوبی ندارم بیاد اینجا کار کن جلو چشم اونا ب هرحال میزان احترام ما بستگی ب کارمون هم داره مگه  روزیش تو محل من  شهر ب این بزرگی خوب  چرا باید ب خاطر دخترت  جای دیگه نمیری   

2810