2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد شغل نون خشگی سبزی فروشی سیاری پدرتون چیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نخوام جلوش این کار کنه چیز زیادیه ؟؟؟

اتفاقا باید دست باباتو ببوسی جلوی شوهرت.هرموقع توی خیابونی جایی باباتو دیدی سرتو بگیر بالا وباافتخار راه برو ..زمانی باید ناراحت باشی که بابات از دیوار خونه ی مردم بره بالا یا دنبال ناموسی مردم باشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
فقط خودهمسر نیست خانوادش فامیلش دوست ندارم چیز زیادی دخترشو کوچک نکنه

برعکس بقیه کاربرا من بهت حق میدم اینا بنظرم فقد دارن یا شعار میدن یا اینکه خودشونو بااین حرفا قانع میکنن وگرنه که هرکس برای خودش غرور و شخصیت داره 

درآوردن نون حلال یه افتخاره

فرق نمیکنه چی باشه

نون خشکی...سبزی فروشی...رفتگری... دست فروشی... و... خیلی شغلای شرافت مندانه ای آن...

خودتو بذار جاش... 

یا فرض کن بچت در آینده یه جوری رفتار کنه که از کارت خجالت میکشه...

ببین میدونی...مشکل و ضعف پدرت شغلش نیست... 

داشتن همچین بچه آیه... 

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

بله شهر ب این بزرگی چرا باید جلو خانواده همسرم خوب چی میشه دخترشو کوچک نکنه

عزیزم پدرت وقتی کوچیک میشه که محتاج این و اون باشه خوشحال باش که پدرت توانشو داره که کار می‌کنه دستش پیش هرکسو ناکسی دراز نیس اگه همسرت یا خانوادش عارشون میاد بگو دیدید خانوادمو بعد اومدید دختر گرفتید زورتون نکردیم که تمام تو سعی کن لول خودتو ببری بالاتر مستقل تر بشی هیچکس هیچ حرفی جرعت نمیکنه بزنه اینو مطمئن باشه هرچقدر باشخصیت تر باشی همون قدر خانوادت بالاتر میرن تو خانواده شوهرت میگم ببین چه بچه ای تربیت کردن اونا به تو نگاه میکنن به پدرتو کار ی ندارن

چطور جلوی اونا کار نکنه ؟ مگه میشه میدونم سخته ولی همیشه پدرت هر چی هست بهش افتخار کن خجالت نکش اجاز ...

ببین اسی به پدرش افتخار میکنه مشکلش این هست که پدرش تو محل خانواده همسرش کار میکنه و اسی میگه تو محله دیگه کارش رو ادامه بده که تو چشم خانواده همسرش نباشه و حرف و حدیثی هم پیش نیاد 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
عزیزم کار کنه شهر ب این بزرگی چرا محل خانواده همسر

یه دختری مثل شما ازدواج کردو دقیقا رفتار شما باپدرش.پدره دلش شکست عاقش کرد گفت الهی که هیچوقت بچه دار نشی.الان‌دیگه توی ۵۰یا۶۰‌ سالشه دختره و خدا بهش اولاد نداد..یا یکی دیگه بدبخت بدبخت شد...امان از وقتیکه آه پدر بگیره ودلش بشکنه بیچاره میشی بیچاره...

اللهم عجل الولیک الفرج💚
برعکس بقیه کاربرا من بهت حق میدم اینا بنظرم فقد دارن یا شعار میدن یا اینکه خودشونو بااین حرفا قانع م ...

افرین من میگم شاید ادم تو خونش نون خالی بخوره ولی نمیزاره کسی بفهمه اینم همین طور شغل ت هرچی هست نیازی نیست بیا جلو خانواده داماد دخترتو کوچک کنی

عزیزم کار کنه شهر ب این بزرگی چرا محل خانواده همسر

دقیق نگفتی چکار میکنه خب... اگه ماشین داره و ضایعات و نون خشک و ... جمع میکنه ،که این شغل بدی نیست.. اگه پاکبانه که بازم بد نیست...ولی مثلا من به شخصه این آدمایی که پیاده چیزای ضایعاتی رو جمع میکنن دوست ندارم.. به نظرم اجباری نیست آدم تو همچین شغلی باشه

2810