2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد شغل نون خشگی سبزی فروشی سیاری پدرتون چیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 62 پست
قبول کنیم که همه مثل نامزد شما به قضیه نگاه نمیکنن بعدم شاید مشکل شما راه حلی نداشته اما پدر استارت ...

باشه حرف شما متین..ولی قبول کن خانواده ی شوهرش اگه ادمای پخته و بااخلاقی بودن شغل پدر عروسشونو نمیزدن توی سر عروسشون..که بنده خدا باباش کار غیراخلاقی نکرده...کاش ذره‌ای مادرشوهرش اینا عقل داشتن و انسانیت داشتن..اگه خانواده‌ ی همسرش برای عروسشون ارزش واحترام قائل بودن اینجوری رفتار نمیکردن قبول کن واین مسئله که حل بشه مطمئنا یچیز دیگه‌ای رو میکنن بهونه و عروس شونو آزار میدن من همینجا قول میدم که اونا به رفتاراشون ادامه میدن

اللهم عجل الولیک الفرج💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جای تو بودم و پدر عزیزم همچین شغلی داشت و تو محله مادر شوهر و جاریم پدرمو میدیدم جلو همه دستش ...

چ دلیلی داره خودمون و نقل مجلس کنیم  وبعد بزنیم دهن مردم فقط راه چاره هست

چ دلیلی داره خودمون و نقل مجلس کنیم وبعد بزنیم دهن مردم فقط راه چاره هست

اره عزیزم خواسته ات معقوله

همه دوستان نظر روشنفکرانه دارن در صورتی ک مردم کافیه ی چیز ازت ببینن تا آخر عمر یا توی دعوا میزنن توی سرت

ب مادرت بگو از پدرتون بخواد نیاد اون اطراف

باشه حرف شما متین..ولی قبول کن خانواده ی شوهرش اگه ادمای پخته و بااخلاقی بودن شغل پدر عروسشونو نمیزد ...

اونا چیزی نگن  چرا باید دید اونا  نسبت ب خود کوچک کنم   وقتی میتونی دخترتو سرفراز کنی  چرا  نشون بدی بابای عروست داره ب خاطر یک لقمه نون سرگوچه دخترش جون میکنه

اره عزیزم خواسته ات معقولههمه دوستان نظر روشنفکرانه دارن در صورتی ک مردم کافیه ی چیز ازت ببینن تا آخ ...

متاسفانه  باز کار خودش و میکنه خیلی ناراحتم  واسه حرفم ارزش قائل نیست و من نمیخواد طوری رفتار کنم عذاب وجدان بگیرم

نمیدونم ب خدا انکار براش مهم نیست میگه نمیام باز میاد من وعذاب بده

ای جاان اولا که سعی کن مادرشوهر و جاری متوجه ناراحتیت نشن و نقطه ضعف دستشون نده و بگو آره خب شغلشون سیاره و عجیب نیست اومده اینجا یا بگو عه کی اومد کاش میدیدمش و کارش داشتم و ... عادی و ریلکس و با افتخار بگو 

ولی مادرتو ديدی بگو که یادآوری کنه ترجیحا سمت شما نیاد و کمی معذبی

لطفا اول طرز فکرتو عوض کن بعد به فکر ابروت پیش خلنواده شوهرت باش...شاید خانواده شوهرت اونقدرا هم بی ...

شاید متوجه منظورم نیستی ببین فکر کن شما امشب تو خونت شام نداری گشنه میخوابی  پس بری به همه فامیلا بگی من گشنه خوابیدم  هر کی تحقیرکر د میزنم دهنش   عاقلانش این پس ب کسی نگی دیشب گشنه خوابیدی و خودتو گوچک نکنی چرا نقل مجلس بشیم

متاسفانه باز کار خودش و میکنه خیلی ناراحتم واسه حرفم ارزش قائل نیست و من نمیخواد طوری رفتار کنم عذ ...

شاید اهمیت نمیده واقعا

شهر ب این بزرگی خب جای دیگه بره تازه خیلی ها شغل خوبی دارن ولی میگن جایی باشیم ک کسی سر درنیاره از کارمون

ب نظرم حرفت درسته بعضی پدر مادرا ب خیلی چیزا اهمیت نمیدن بعضیا حتی روی اندازه دماغ بچه ام حساسن😩😩

[QUOTE=353413146]چ دلیلی داره خودمون و نقل مجلس کنیم  وبعد بزنیم دهن مردم فقط راه چاره هست[/QUOT. فکر میکنم این فکر و حس آزاردهنده رو از سرت خالی کنی. ااستارتر دنیا همونقدر که بی ارزشه همونقدر هم قدرت داره. این فکر شما ناشی از غروره و این دنیا نقطه ضعف شما رو فهمیده اونقدر میکوبوندت که این روزا میشه بهترین روزای عمرت

اونا چیزی نگن من خودم حس خوبی ندارم اونا میبینند

الهی عزیزم من کاملا درکت میکنم و واقعا خودمم حساسم رو این مسائل ولی غصه نخور و خودخوری نکن معلومه خیلی اذیتی که اینوقت شب فکرت درگیرشه و نخوابیدی 

اونا چیزی نگن چرا باید دید اونا نسبت ب خود کوچک کنم وقتی میتونی دخترتو سرفراز کنی چرا نشون بدی ...

بحث سربلندی نیست اینه که اگه ادمای عاقلی بودن چیزیی به شما نمی‌گفتن.قبول کن.میدونم ناراحت میشی ولی دفعه ی دیگه یچیز دیگه‌ای رو بهونه میکنن و ازارت میدن..اگه پخته وفهمیده بودن قبول میکردن که هر ادمی از یه راهی برای خانوادش روزی میبره و مهم اینه که از راه درستش باشه...حالا بقول دوستمون به مامانت بگو که به بابات بگه که دیگه محل اونا نره دیگه...ولی قسم میخورم که خانواده‌ ی همسرت هردفعه یچیزیی رو میکنن بهونه و تورو آزارت میدن.میدونم ناراحت میشی ولی حقیقتو گفتم...ان شاالله بزار مادر بشی حرفای امشب منو با گوشت و استخون میفهمی.الان من هرچی بگم یجور دیگه‌ای جبهه میگیری و ناراحت میشی. من ۳۷سالمه دختر.بزار مادر بشی خودت اون موقع میفهمی من چی گفتم.من دختری ام که‌ بی اندازه سردو گرم این دنیا و زندگی رو کشیدم.بی اندازه توی تلاطم و فرازونشیب و پستی وبلندی های این دنیاوزندگیمو کشیدمو دیدم پس خوب میفهمم چی دارم میگم وبه حرفایی که بهت گفتم ایمان دارم فقط همه‌ی اینایی که گفتم بهت ثابت مبشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
2810