2777
2789
عزیزم پسرم موی ضخیم نداره ولی کلا بدنش موهاش زیاد و بلند و سیاه شده و پشت لبش سبز شده صورتشم مو داره ...

٦ سالگی برای بلوغ خیلی زود هست به خصوص در پسربچه ها. ولی اگر موهای بدن واقعا تغییر کردند، به پزشک مراجعه کنید.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم اینا علائم جدی ای نیستن علائم اصلی رشد بی،ضه و آل،ت تناسلی ، رویش موهای ضخیم صورت ، بم شدن صد ...

متاسفانه خودم نمیتونم تشخیص بدم که رشد بیضه و آلت داشته یا نه چون میگن این اولین علامته. میترسم رشد داشته باشه و من متوجه نشم و بلوغش شروع شده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همین خیلی میترسم ببرم دکتر غدد و یه چیزی بگه و درمان شروع کنه و بد بشه برا بچم

گفتم که عزیزم علائم های پسرت خیلی جدی نیستن اگه از علائمی که بالا تر گفتم پیدا شد در بدن پسرت حتما پیش دکتر برو مراقب تغذیه و روحیه اش هم باش خیلی تاثیر داره 

اما در هر صورت اگه خدایی نکرده پسرت بلوغ زودرس گرفته باشه باید درمان رو شروع کنه به نفع خودشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

متاسفانه خودم نمیتونم تشخیص بدم که رشد بیضه و آلت داشته یا نه چون میگن این اولین علامته. میترسم رشد ...

برای آروم شدن خیال خودت یه دکتر برو انشاالله که چیزی نیست 

چشم ها دریچه ی روحن!...

٦ سالگی برای بلوغ خیلی زود هست به خصوص در پسربچه ها. ولی اگر موهای بدن واقعا تغییر کردند، به پزشک مر ...

میترسم ببرم بگه بلوغه زودرسه و آمپول باید بزنه برا همین میخام اونایی که تجربه داشتن کمکم کنن