2777
2789
عزیزم پسرم موی ضخیم نداره ولی کلا بدنش موهاش زیاد و بلند و سیاه شده و پشت لبش سبز شده صورتشم مو داره ...

٦ سالگی برای بلوغ خیلی زود هست به خصوص در پسربچه ها. ولی اگر موهای بدن واقعا تغییر کردند، به پزشک مراجعه کنید.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم اینا علائم جدی ای نیستن علائم اصلی رشد بی،ضه و آل،ت تناسلی ، رویش موهای ضخیم صورت ، بم شدن صد ...

متاسفانه خودم نمیتونم تشخیص بدم که رشد بیضه و آلت داشته یا نه چون میگن این اولین علامته. میترسم رشد داشته باشه و من متوجه نشم و بلوغش شروع شده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همین خیلی میترسم ببرم دکتر غدد و یه چیزی بگه و درمان شروع کنه و بد بشه برا بچم

گفتم که عزیزم علائم های پسرت خیلی جدی نیستن اگه از علائمی که بالا تر گفتم پیدا شد در بدن پسرت حتما پیش دکتر برو مراقب تغذیه و روحیه اش هم باش خیلی تاثیر داره 

اما در هر صورت اگه خدایی نکرده پسرت بلوغ زودرس گرفته باشه باید درمان رو شروع کنه به نفع خودشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

متاسفانه خودم نمیتونم تشخیص بدم که رشد بیضه و آلت داشته یا نه چون میگن این اولین علامته. میترسم رشد ...

برای آروم شدن خیال خودت یه دکتر برو انشاالله که چیزی نیست 

چشم ها دریچه ی روحن!...

٦ سالگی برای بلوغ خیلی زود هست به خصوص در پسربچه ها. ولی اگر موهای بدن واقعا تغییر کردند، به پزشک مر ...

میترسم ببرم بگه بلوغه زودرسه و آمپول باید بزنه برا همین میخام اونایی که تجربه داشتن کمکم کنن