2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
از دختر رو شنیدم

همه ی تاپیکهای قبل برا دخترا هست اصلا راجع به بلوغ زودرس پسرا هیچ کس چیزی نگفته... خیلی دارم عذاب میکشم ولی نمیدونم چکار کنم میترسم ببرم دکتر غدد بگه آمپول بزنه. میخام با تجربه ها بگن چکار کنم

اگر علایم بلوغ را در پسر کوچکتر از ٩ سال ببینید، بلوغ زودرس هست. بعد از ٩ سالگی، بلوغ زود رس نیست. معمولا هم با رویش موهای ضخیم در نقاطی از بدن شروع میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همه ی تاپیکهای قبل برا دخترا هست اصلا راجع به بلوغ زودرس پسرا هیچ کس چیزی نگفته... خیلی دارم عذاب می ...

بعضیا برای دختراشون از قصد میبرن امپول میزنن که بلوغشون دیر اتفاق بیوفته تا قدشون رشد کنه بعضی ها هم چون علائم بلوغ زودرس رو دارن دکتر تجویز میکنه بزنه تا اون علائم ادامه پیدا نکنه و بیشتر و بیشتر نشه تا به بلوغ کامل برسه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

امپول های رشد قد باعث بلوغ زودرس میشه میخوای درگیر شی بگو اسم هزارتا از همکارمو بهت بدم

یعنی بده...  هورمون رشد که میگن بی دلیل نمیدن. اگه لازم باشه و بلوغ زودرس نداشته باشن فقط مکمل میدن. لطفا هر کی دیدید بگید چجوری بوده

2810