2777
2789
عنوان

کسی هست تجربه سقط داشته باشه دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی باید چیزای گرم بخورم؟؟ آخه گرمی جات که خون ریزیو زیاد میکنه

خب بهتره باعث میشه همه ی بقایا بیاد بیرون من که فقط گرمی خوردم هفت روزم بیشتر طول نکشید خون ریزیم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
خب بهتره باعث میشه همه ی بقایا بیاد بیرون من که فقط گرمی خوردم هفت روزم بیشتر طول نکشید خون ریزیم

باشه ممنون عزیزم 

منم از امشب دمنوش زیره اینا دم میکنم 

واقعا خسته شدم از خونریزی ده روز قبل سقط الان که هفت روز بعد سقطه هنوز ادامه داره 

بیچاره شوهرم ...😑😑 

حسبی الله ❤
منم 4روزه سقط کردم عزیزم🖤🥺من بچم.تو شکمم فوت شده تو تو12هفته🖤تا دیروز خون ریزیم.کم.بود از دیروز ز ...

عزیزم تایپکتو خوندم منم دقیقا مث شما بچم ی بار سقط شد اولیم بود دیگ منم نمیدونستم توی خواب ترسیده بودم

تا ۱۰ روزی فکنم بعدش خونریزی کردم یکم خون اومد وقتی رفتم دستشویی قلب بچم وایستاده بود دیگ دنیا برام جهنم بود 

ولی خدارو هزار مرتبه شکر دوباره باردار شدم البته با استرس زیاد بچم بدنیا اومد

انشالله خدا به شمام ی بچه سالمو قشنگ میده نگران نباش فقط من امپول زیر جلدی میزدم واسه این بچم توام اگ باردار شدی دوباره به دکترت بگو ی بار سقط داشتی تا شاید امپولی چیزی بده بهت نگران نباش 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عزیزم تایپکتو خوندم منم دقیقا مث شما بچم ی بار سقط شد اولیم بود دیگ منم نمیدونستم توی خواب ترسیده بو ...

واقعا خیلی سخته🥺 منم فهمیدم اصن دنیا رو سرم خراب شد

خودمم حس میکنم ک تو خواب ترسیدم چون اوایل بارداریم عموم فوت کرد منم.نمیدونستم باردارم رفتم تشیع جنازه و سرخاک همه لحظاتو بادقت دیدم و حتی به عموم دست زدم بعداز اون دیگ تقریبا هرشب خواب عمومو میدیدم خوابای ترسناکیم بود تقریبا فک میکنم از همون خوابا این اتفاق افتاد برام

خیلی میترسم خدایی نکرده این اتفاق دفه های دیگم بیوفته برام

فعلا ک دکتر گفته تا3ماه باید جلوگیری داشته باشم بعدش زیر نظر دکتر باشم

شما تو چند هفته این اتفاق افتاد برات؟

خدارو هزار مرتبه شکر ک الان مامان شدی عزیزم

ولی خیلییی سخته حس میکنم دارم دق میکنم جلو بقیه میگم میخندم ولی تو دلم پر از غمه🥺😭

🖤💔🙂
واقعا خیلی سخته🥺 منم فهمیدم اصن دنیا رو سرم خراب شدخودمم حس میکنم ک تو خواب ترسیدم چون اوایل باردار ...

درسته خیلی سخته افسردگی بعد اونم خیلی بده 

اسمم براش انتخاب کن چون جنسیتشو نمیدونستی ی اسم پسر بزار ی اسم دختر براش 

و اینکه منم بعدا فهمیدم اگ زن باردار بترسه طلا رو توی اب بزاره بعدم اون اب بخوره خوبه براش هیچی نمیشه بچه رو ای کاش میفهمیدم حداقل به شما میگفتم 

انشالله خدا به شمام ی بچه سالم بده دوباره نگران نباش فقط به خودت برس چیزای مقوی بخور تازه دیگ سر خاک کسی نرو چون خوب نیسته 🙂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

درسته خیلی سخته افسردگی بعد اونم خیلی بده اسمم براش انتخاب کن چون جنسیتشو نمیدونستی ی اسم پسر بزار ی ...

جدی باید اسم انتخاب کنم؟چون میگن اگ جنسیتشو بدونی و حرکتشو حس کنی باید اسم انتخاب کنی

اره من شبا تو خواب خیلی میترسیدم کلا خواب مرده زیاد میدیدم

خواب برف خوابی ک همه سیاه پوش بودن و....کلا خواب ترسناک و اشفته میدیدم

از خواب میپریدم

مامانم طفلی خیلی مراقبمه هواسش بهم هس تقویتم.میکنه

اره نمیدونستم باردارم نک نمیرفتم اونم اونقد از نزدیک بخواب همه صحنهارو ببینم و به میت دست بزنم

🖤💔🙂
جدی باید اسم انتخاب کنم؟چون میگن اگ جنسیتشو بدونی و حرکتشو حس کنی باید اسم انتخاب کنیاره من شبا تو خ ...

اره باید بزاری 

خب ینی همون اسمای مدنظرم باید باشه؟چون.دوتا اسم انتخاب کرده بودیم حتما باید همونا باشه؟یا هرچی بود ف ...

نمیدونم ولی من چون توی محرم بود حسین و زهرا گذاشتم 

نمیدونم ولی من چون توی محرم بود حسین و زهرا گذاشتم

منم وقتی فهیمدم باردارم محرم بود اسم.انتخابیم امیر حسین و نورا بود

ینی اسمو انتخاب کنی فقط تو دلت باید باشه؟یا باید اعلام کنی؟

بد این اسمو رو یچه دیگ نمیشه گذاشت نه؟

🖤💔🙂