2777
2789
عنوان

با همسایه روانی و مردم آزار باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
عزیزم حق داشتی واقعا منم به حد انفجار رسیدم از دستشون . خدارو شکر که راحت شدی انشالله ما هم به زودی ...

میدونم سخته نمیدونم چی بگم ک ارومت کنم ولی یه فکرجدی بایدکنی باشوهرت جدی حرف بزن بفکرارامش خودت بایدباشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم سخته نمیدونم چی بگم ک ارومت کنم ولی یه فکرجدی بایدکنی باشوهرت جدی حرف بزن بفکرارامش خودت باید ...

قربونت برم بد گیر افتادیم . اینقدر قسط و وام و .‌‌..موقعیت و شرایط خونه هم خوبه فقط این آدم های دیوونه اذیتمون میکنن پول تعویضشو هم نداریم .امیدوارم بفروشه بره یا ما راه نجاتی واسمون پیدا بشه .ممنونم مهربونم واسه حرفات

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

سلام ، مشکلتون قابل حل هست. باید دیوارهای مشترک با همسایه تون را عایق صوتی شانه تخم مرغی بچسبونید و چون عایق مشکی رنگه روش دیوار کاذب مثل کناف بکشید. درسته هزینه داره اما مطمن باشید بعد از انجام این کار به خودتون میگید چرا زودتر این کارو نکردم. با این شماره تماس بگیرید راهنماییتون میکنند. 09137305102

سلام ، مشکلتون قابل حل هست. باید دیوارهای مشترک با همسایه تون را عایق صوتی شانه تخم مرغی بچسبونید و ...

ممنونم از راهنماییتون زنده باشین

چقدر شما مثه منید مشکلتون حل شده؟

عزیزم نه گلم حل نشده بدتر هم شدن زبون نفهم هستن دیگه

بجز اون همه سرو صدا ساعت یک شب جاروبرقی کشیدن و وسیله جابجا کردن و آهنگ گذاشتنشونم اضافه کن

تو جلسه ساختمون بین همه همسایه ها غم تذکر دادیم اصلا تاثیری نداشت خدا لعنت کنه همسایه بد رو 

واسه شما مستاجره