2777
2789
عنوان

چقدر جالبه وقتی قلب بچه تشکیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
سقط کردی ؟عمدی؟چرا

بله متاسفانه . پسرم ۱سالش بود دوتا بچه کوچیک برام سخت بود اما خب به شدت پشیمون شدم و کلی گریه و زاری که خدایا منو ببخش لیاقتشو نداشتم و اشتباه کردم بقیه رو قضاوت کردم 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

حالا یدرصد اگر ناخواسته شد کاندوم هم ۹۹ درصد پیشگیری داره

به نظر من ناخواسته نمیشه عزیزم 

خیلی آدم باید دقت کنه خدا نکرده سقط گناهش زیاد 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لطف کرده اجازه داده باشه شما میگی نه؟

اون بچه اگه به دنیا بیاد یه مریضی بدی داشته باشه طوری که زجر بکشه ، و بعد بدنیا اومدنش روزی هزارررر بار مرگشون بخواد از خدا ،  شما خودت عذاب وجدان نمیگیریییی؟؟؟ 

اون بچه اگه به دنیا بیاد یه مریضی بدی داشته باشه طوری که زجر بکشه ، و بعد بدنیا اومدنش روزی هزارررر ...

از،کجا بدونسم که مریضی میگیره بعدها که از الان سقطش کنیم.

از نظر من توی این زمونه چیزی بعنوان موقعیت بد و خراب دیگه وجود نداره فقط ادعاها زیاد شده که باهث شده شرایط رو بد ببینیم(خودم رو هم میگما)

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بله متاسفانه . پسرم ۱سالش بود دوتا بچه کوچیک برام سخت بود اما خب به شدت پشیمون شدم و کلی گریه و زاری ...

من دو ماه بود زایمان کرده بودم ک فهمیدم دوباره باردارم ( از توی تاپیک هام مشخصه ) 

الان ی بچه یک سالو دوماهه دارم و ی بچه سه ماهه

درسته واقعا برام سخته و کم خوابی شدید دارم ولی وقتی بی بی چک نشان شوهرم دادم گریه کردم. شوهرمم گفت خدایی ک دندان میده نان هم میده

اصلا ب فکر سقط نبودیم بچه ها هدیه هایی از طرف خدا هستن

کسایی ک توی خونه تنش و استرس دارن و ممکنه طلاق بگیرن بهتره جلوگیری کنن ولی همه ن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
از،کجا بدونسم که مریضی میگیره بعدها که از الان سقطش کنیم.از نظر من توی این زمونه چیزی بعنوان موقعیت ...

منظور من یکسری مریضی هاس که از همون وقتی که تو شکم بچه هست مشخص میشه این بچه بعدها عذاب میکشه 

البته سختی و فقر شدید هم شاملش میشه 

بچه باید بچگی کنه ، شاد باشه ، شکمش سیر باشه 

نه اینکه تو فقر مطلق زندگی کنه

اون بچه اگه به دنیا بیاد یه مریضی بدی داشته باشه طوری که زجر بکشه ، و بعد بدنیا اومدنش روزی هزارررر ...

الان توی ازمایشات و سنوکرافی ها هفت نوع سندروم رو میتونن تشخیص بدن. توی سونوی آنومالی و ان تی حتی میتونن تعداد انگشتای بچه رو هم ببینن پس هیچ دلیلی نیست بگی بچه ناسالم ب دنیا میاد

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸