2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم اما دلشو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
انقدر نترس ازش باید قهر کنی دیگه الان ، پس چی کار کنی ؟

قهر میکنم دیگ سری بعد کسی دعوتم نکنه یا نزاره جایی برم فورا میام خونه بابام

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم برو میگ من مشکل ندارم اگ خیلی راحت بگیرم اینجور لباسا بپوشی مهمونی بری بی‌غیرتم حتی نمیزار زنگ ...

میگفتی غیرتت بره تو..😐😐😐چشه دیگه اَه ، هی میگیم دلگرمی بدیم نمیشه 

نمیشه ی آدم خیلی غیرتی دوساله دارم میکشم میگم اگ بگم باشه تودرست میگی درست شه . نمیشه تاحالا هم قه ...

اره یه چند روز قهر کن اصلا هیچی جوابش نده امد خانتان هم نرو جلو چشمش یکم بترسانش

میگفتی غیرتت بره تو..😐😐😐چشه دیگه اَه ، هی میگیم دلگرمی بدیم نمیشه

دیدی چقدر بدبختم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اخ من ازاین میترسم ک اگر قهر کنم این ی جوریه شکاکه دیگ ب خانوادم بدبین میش موندم نمیدونم چ غلطی کنم

هرچی کوتاه امدی بسه ، ابلاغیه ببینه آدم میشه ، این دیگه فکر میکنه تو بی عرضه ای هی زور میکنه رو سرت

خودت شل گرفتی اینجور شده

توخودت نگفتی درست میش سنش کمه چ وچ 

توخودت نگفتی درست میش سنش کمه چ وچ

اره گفتم ولی دیگه فکرش نکردم اینجوری دم دربیاره برات هار بشه فکر کردم شعور داره محبت بکنی آرام میشه لج نمیکنه 

ای فک کرده میترسی هی بدتر شده