2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم اما دلشو ندارم

405 بازدید | 40 پست

سلام  تورو خدااا بخونید نظر بدین براتون دعا میکنم کمکم کنید من تایپکا قبلیم گفتم شوهرم خیلی اذیتم میکنه  نمیزاره هیچ جااا برم کسی نذر دعوتم کنه کسی تولد دعوت کنه و هرمناسبت دیگ نمیزاره برم همه این مناسب‌ترند خونه خاله دایی هام ميگما ن حتی بگم فامیل خیلی دور همشون نزدیک باز نمیزار برم بامامان خودم نمیزاره برم بیرون پارک یابازار فک میکنه تموم فامیل های ما خوب نیستن نمیزاره حتی ساپورت بپوشم جوراب شلواری نمیزاره بپوشم منم دیگ مجبورم ی لباسایی بگیرم ک شلوار گشاد زیرش بپوشم و حتی دست بزنم داره ی پسر دارم ۷ ماهشه نگید چرابچه اوردی ناخاسته بود کاملا . اگ طلاق بگیرم حضانت پسر بامنه یا ن ؟ فقط ترس دارم جدامکنه  از پسرم یا حتی میگم اگ بچه بده ب من دیگ بعدش حق زندگی ندارم من  نمیدونم چکار کنم توروخداااااابگید چ کنم الان اومدم خونه مامانم ب عنوان قهر ن ها ولی مامانم میگ دیگ نرو پس اینجور آدم روانی زندگی کردن نداره چ کنم بگید. وکیل داریم اینجا؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من از اونام که معمولا میگم فقط طلاق مخصوصا راجب خیانت ولی این مشکلاتی که شمردی یه امیدی هست که درست شه روش کار کنی حسابی یا مشاور ببری حداقل بخاطر بچه 

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاور نمیاد؟

گفتم برو میگ من مشکل ندارم اگ خیلی راحت بگیرم اینجور لباسا بپوشی مهمونی بری بی‌غیرتم حتی نمیزار زنگ ب خاله هام بزنم فکرشو بکن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

گلم انشالله مشکلت حل بشه.بچت چون شیرخوار به مادر میدن وتا هفت سالگی باتو هست مگر اینکه مهرت رو ببخشی درقبالش فرزندت رو بگیری یا شایدم مردونگی داشت هم مهرت رو داد هم بچت رو.اما من از خدا میخوام که کار به اونجاها نکشه و درکنارهم خوشبخت و سعادتمند باشین 

حالا که خانوادت میدونن من بودم میموندم تا که بیاد بعد تکلیفشو بابام مشخص کنه بگه هر وقت مراسم بود با ...

خب الان من دعوا نکردیم ولی همین چند روز پیش خاله ام نذر داشت نذاشت برم منم گفتم ک کار داریم دیگ مامانم فهمید ک شوهرم نمیزاره بیام الان باهم خوب بودیم اومدم چطور بکم دیگ نمیام خونه خودمون چطور ب خانوادش بگم بیان تکلیف روشن ش

گلم انشالله مشکلت حل بشه.بچت چون شیرخوار به مادر میدن وتا هفت سالگی باتو هست مگر اینکه مهرت رو ببخشی ...

وایی من بچگی کردممممم شیر خودمو ندادم شید خشک دادممم یعنی شیر خشکی باشه ب من نمیدنش؟ و اینک از لج منم باشه ازم میگیردش ب عنوان مهر هم بچه نمید مگر دادگاه بگه ک بچه برامنه 

بهت طلاق پیشنهاد نمی‌کنم... بهتره قلق شوهرتو پیدا کنی و آروم آروم درستش کنی

نمیشه ی آدم خیلی غیرتی دوساله دارم میکشم میگم اگ بگم باشه تودرست میگی   درست شه . نمیشه تاحالا هم قهر نکردم بنظرتون قهر کنم چند روز نرم خونه درست میش؟

نمیدونم مغزم کار نمیکنه شوهر عنتر منم حواس برام نذاشته منگم اصلا خدا لعنتشون کنه

شما دیگ چرا 

نمیدونم چرا شانس ما همچین شد دوستای خودم شوهر کردن بهترین شوهر گیرشون اومده من بیچاره شدم فقط

نمیشه ی آدم خیلی غیرتی دوساله دارم میکشم میگم اگ بگم باشه تودرست میگی درست شه . نمیشه تاحالا هم قه ...

اگه فکر می‌کنی شوهرت میاد دنبالت و نازت خریدار داره شاید تا ی مدت جواب باشه... اما اینکار بعد از ی مدت براش عادی میشه و حتی ممکنه نذار خونه مادرت هم بری

اگه فکر می‌کنی شوهرت میاد دنبالت و نازت خریدار داره شاید تا ی مدت جواب باشه... اما اینکار بعد از ی م ...

نمیدونم من فقط بچمو بده اون زندگی نکبتو نمیخام نازشم نمیخام .  کسیو دیدین بچشون تا ۷ سال ب مادربدن؟

شما دیگ چرا نمیدونم چرا شانس ما همچین شد دوستای خودم شوهر کردن بهترین شوهر گیرشون اومده من بیچاره شد ...

تاپیکامو بخون میفهمی گنداخلاقه اینم فکر میکنه همه دشمنشن پ میخوان سرش کلاه بذارن 

والا دوست منم شوهرش جونش براش درمیره پولداره خوشتیپه باشخصیته مناسبتا واسش کادو میخره شوهر منم یه دهاتیه عقب مانده ی بی درک سگه

2810