2777
2789
منممم نمیدونم دقیقا چ غلطی کنم میخام ترمیم کنم میگم بعدش حامله شم ورمش نمونه

بخداا کم اوردم بزووور شوهرمو راضی کردم تنبلیم دارم نمیدونم چیکار کنم الان تحت نظرم میترسم بعد اینکه خداخواستو باردارشدم دبه کنه و نزاره😞

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا یه لازک اینقدر قمبرک زدی؟ بابا اونکه عملش خیلی تایمش کمه جراحی هم نیست که وقت میگیری معاینه میشی ...

راهم دوربایدبرم تهران یکم اذیتم بیشتربخاطرهمین 

راضیم ب رضای خود خدا
بخداا کم اوردم بزووور شوهرمو راضی کردم تنبلیم دارم نمیدونم چیکار کنم الان تحت نظرم میترسم بعد اینکه ...

اره واقعا بارداری هم ی پروسه طولانی داره بعدش زایمان و شیردهی دیگ ادم توان و همینطور وقتشم نداره بره عمل. حالا اسی برای عمل چشم ۱۰دقیقه ای غصه میخوره😂

تا تو اقدام کنی و بچه از اب و گلم در بیاد ،بچت میره مدرسه بعد همین بچه که بهت میگه باکی بازی کنم همی ...

ولی منم دوسدارم یک بچه دیگ بیارم ازلحاظ مالی اوکیم

راضیم ب رضای خود خدا
اره واقعا بارداری هم ی پروسه طولانی داره بعدش زایمان و شیردهی دیگ ادم توان و همینطور وقتشم نداره بره ...

هعععی کاش بدونیم چیکار کنیم منکه خسه شدم ازبس فکر کردم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

عزیزم اصلا دیر نیست من سی سالمه تازه قصد بارداری دارم،اخه سنی نیست که بی حوصله بشی ،پسرت هم بچه بیاری فکر میکنی هم بازیش میشه؟تازه بهونه گیریای دیگه ش شروع میشه

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
ولی این پسرم دیوونم کرده همش میگ چرامن تنهام

وای ولش کن بخدا خواهرشوهرمو جاریم هردوتا عاصی شدن بخاطر بچه اول که هی میگفت تنهام یکی دگه آوردن الان با دومی نمی‌سازن یه بار که مادرشون اذیت میکردن گفتم خودت هی اشک مادرتو در میاوردی من خواهربرادر میخام البته بازم تصمیم خودته اگه روحیه داری و وضع مالیت اوکی هستش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2810