2777
2789

من الان۲۶سالم یک پسر۵سال دارم پسرم هی میگ مامان چراتنهام اینحرفاخودمم خیلی دوسدارم بچه بیارم ولی میگم من کی باردارشم کی زایمان کنم بعدش سنم بالاترمیره بازکی مشکلموحل کنم ازیک طرف میگم اگ بازالان بچه نیارم دیگ حوصله بچه آوردنوشایدنداشته باشم خدایاچکارکنم من چشمم ضفیف میخام عمل لازک کنم میخام برم تهران عمل کنم ولی میگم من ازشهردیگم کی برم تهران کی عمل شم کی برگردم خدایا خیلی افسرده شدم باعینک اصلاحالم خوب نیست 

راضیم ب رضای خود خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم همین بچت دو سه سال دگه روزگارتو سیاه میکنه نمیسازه با بچه دوم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

برا یه لازک اینقدر قمبرک زدی؟ بابا اونکه عملش خیلی تایمش کمه جراحی هم نیست که وقت میگیری معاینه میشی یه جلسه ایم تمومه 

نقاهتشم که کمه باز 

ولی خب برا بچه درست دقت کن اگر شرایط جسمانی و روانی مالیشو داری بیار 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اوو سنی نداری که من ازت بزرگترم تازه بچه آوردم

همون منم بزرگترم ازش بچه اولمه تازه 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پسرم دیوونم کرده میگ تنهام باکی بازی کنم همیش میبرمش خونه آبجیم دیگ روم نمیش

تا تو اقدام کنی و بچه از اب و گلم در بیاد ،بچت میره مدرسه بعد همین بچه که بهت میگه باکی بازی کنم همین میگه مامان اینو بردار ببر اونور نبینمش مشق دارم 

عقلتو نده دست بچه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810