2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم ولی نمیشه

93 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین میخوام باردارشم یه سال وشیش ماهه عروسی کردم از فروردین این سال اقدام کردم نتیجه ندیدم  رفتم دکتر گفت یه کیست کوچیک داری بعد تیریید داری بهم قرص ال دی داد با قرص تیرئید من روز به روز چاق ترشدم گفتم دارو شیمیایی استفاده نکنم رفتم طب اسلامی  گیاه دارویی خوردم همچنان اقدامم ناموفق بوده و پریودم نشدن بنظرتون طب اسلامی رو ادامه بدم یا برم پیش یه دکتر خوب بعدشم برام تو تهران یه دکتر خوب معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از هر دو روش نتیجه گرفتم و ۲ تا بچه دارمولی هر دو رو باهم قاطی نکن.اگه دکتر میری همونو ادامه بده ...

شما ام طب اسلامی رفتین یا طب سنتی بعدشم  میخوام برم دکتر دکتر ادامه بدم چون دکتر آزمایشی سونویی چیزی میگیره ادم میفهمه مشکل چیه میترسم طب اسلامی رو ادامه بدم وقت بگذره نشه کاری کرد

شما ام طب اسلامی رفتین یا طب سنتی بعدشم میخوام برم دکتر دکتر ادامه بدم چون دکتر آزمایشی سونویی چیزی ...

اسمشون طب اسلامیه ولی داروهاشون دارو گیاهیه

اونا هم هر چند وقت سونو میدن که از وضعیت مطمئن بشن.دکتر من که اینجوری بود

اسمشون طب اسلامیه ولی داروهاشون دارو گیاهیهاونا هم هر چند وقت سونو میدن که از وضعیت مطمئن بشن.دکتر م ...

ن عزیزم ما اونجایی که رفتم از شاگردای ایت الله تبریزیان بودن یه روحانی بود واسم دارو گیاهی دادن گفتن برو استفاده کن یه بار دیگه بیا نشستنی بدم اوکی میشی اون گیاهیارو تموم کردم و میخواستم نرم موندم والله