2777
2789

دستور خاصی نداره 

من اول صورتم رو با ژل شستشو شستم بعد خشک شد بعد سفیده تخم مرغ زدم ربع ساعت بعد هم شستم همین‌

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سفیده تخم مرغ یکم هم بزن 

دستمال کاغذی که دو لا هست ، یک لاشو جدا کن 

با یک براش اول یک لایه سفیده بزن ، بعد یک دستمال روش بذار ، دوباره سفیده بعد دستمال 

من خودم چهار پنج لا میذارم ، بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت که خوووب خشک شد بردار 

برای جوشای سرسیاه روی بینی عالیه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

سفیده تخم مرغ رو بزن در حدی ک کف کنه بعد روی صورت تمیز بمال روشن ی لایه نازک دستمال کاغذی بکش بعد باز سفیده بمال ی بیست دقیقه بمونه وقتی کامل خشک شد جداش کن صورتتو بشور حتما آبرسان بزن

لایه لایه با دستمال گذاشتی؟ تاثیرش چجوریه؟

من نکردم این روش رو

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
لیفت هم‌میکنه؟ برای سیاهی زیر چشم ۰ی

نمیدونم 

حداقل دوسه ماه هفته ای یکبار باید بذاری ک تاثیرشو ببینی 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام