بعضی آقایون خودشون توی خانواده آداب رفتاری رو بلدن انجام میدن
بعضیا کافیه محترمانه بهشون بفهمونی انجام میدن
بعضیا اشاره کنی مثلا فیلمی چیزی نشونش بدی بگی انقدر دوست دارم بعضی آقایون اینطوری محبت شون رو نشون میدن چقدر حس خوبی گرفتم فلان شوهره میره انجام میده
بعضیا باید با گفتگو مسأله رو بهش بفهمونی مثلا خود من همیشه با گفتگو حل میکنم در مورد کد محبتی صحبت میکنم که من اسم فلان رفتار ها رو میذارم محبت به نظر تو چی محبته ؟ من چی کار میکنم تو اسمشو میذاری محبت ؟ اینطوری همون طوری که طرف مقابل از اون رفتار دریافت محبت داره محبت میکنیم
مثلا من به شخصه گل گرفتن و فلان برام مهم نیست بخره کمترین سلولی در من تکون نمیخوره
ولی سر پسرم وقتی شوهرم اومد داخل اتاق زایمان به جای اینکه بره سراغ بچه اول اومد سراغ من
خیلی برام دلنشین بود این حرکتش خب توی موقعیت های دیگه که از این دست مهر و توجه ها نشون داده بود تحسینش کرده بودم میدونست برای من مهمه این مسأله و انجامش داد
یه دسته خانم هم هستن که فکر میکنن باید دستور بدن فلان کار رو بکن و تعیین تکلیف کنن یا تهدید کنن اگر نکنی ناراحت میشم آقایون خوششون نمیاد انجام نمیدن
باید اصول گفتگوی موثر رو یاد گرفت وگرنه هیچ مردی دلش نمیخواد همسرش ازش متنفر باشه همون طوری که هیچ زنی اینو نمیخواد ولی به مرور انقدر گفتگو ها سمی پیش میره که واسه جفتشون بی اهمیت میشه که چطوری رفتار کنن هر جوری عشقشون میکشه رفتار میکنن