دیشب صدای رابطه پدر و مادرم شنیدم خیلی غصم گرفته همه تصوراتم بهم ریخت میدونم یه چیز رایحه این کار ولی من بازم از مامان بابام توقع نداشتم عقلشون نمیرسه که صدا به این بلندی... من اگه بچه دار شم عمرا بزارم این اتفاق بیفته خیلی بدهههه اهه از صبح تاحالا هرچی اشاره می کنم کنایه ای میگم خودشونو میزنن کوچه علی چب🤧🤢🤮
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم تو ی تاپیکات گفتی ۲۲ ک !بعد چ ۱۹ چ ۲۲ باشی متاهلی پس این اداها چیه ؟درسته هرکسی باید ی مسائلی ...
کاربری دست دو نفره من خودم تعلیق شدم الان رو اکانت خواهرمم میدونم ولی از مامان بابام توقعم نمیشد من یه دیدگاه دیگه ای داشتم دلم نمیخواست این صداهارو ازشون بشنوم😕
دوستان واقعا حرفشون بجاست. تو روحیه آدم تاثیر منفی می زاره ای کاش پدرها و مادرها بیشتر حریم خصوصیشون رو عمومی نکن .بچه هایی که بلوغ زود رس دارن یکی از عواملشون نحوه برخورد بزرگترها در جمع فرزندان هستن من خودم دو بچه دارم اما خیلی رعایت میکنم