2777
2789

نکاتی ک باید رعایت کرد 

خاطراتتون 

کلا هر چی ک ب دانشگاه مربوطه 

امسال میخوام برم و خیلییییی ذوق دارممم 

سرررررررر جدتون لایک نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرااا

چون به خانوادت عادت داری میری اونجا غم عجیبی می‌گیرتت 

البته ترس از آینده هم هست

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

روز اول هیچکی اون یکی رو نمیشناسه همه بغص یاکریمن . روابط اجتماعیت خوب باشه برو دوست پیدا کن واسه خودت . ولی اصلا وابسته نشو و حریم حد مرزا رو مشخص کن که به ... نری . کلاساتو خوب بگرد پیدا کن گم نشی تو دانشکده . اونی که درسخون تره خود به خود آدمای بیشتری هم جذبش میشن حواست باشه . استادا بعضیاشون نچسب و بداخلاقن حواست باشه . خوابگاهم باز حواست باشه به کسی زیاد رو ندی که سوارت میشن  ( این نکته آخری واقعا مهم بود )

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
روز اول هیچکی اون یکی رو نمیشناسه همه بغص یاکریمن . روابط اجتماعیت خوب باشه برو دوست پیدا کن واسه خو ...

اتفاقا درست خوب باشه بیشتر حسودی میکنن بعضیا میگن چاپلوس استاده و...

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
اتفاقا درست خوب باشه بیشتر حسودی میکنن بعضیا میگن چاپلوس استاده و...

بببین اخه نمیشه آینده خودمونو بخاطر حرف حسودا خراب کنیم که . اونا هم بخونن کسی جلوشونو نگرفته که

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بببین اخه نمیشه آینده خودمونو بخاطر حرف حسودا خراب کنیم که . اونا هم بخونن کسی جلوشونو نگرفته که

نه منظورم این نبود منظورم به اون حرفتون که درست خوب باشه بیشتر جذبت میشن ، واقعاً خیلی وقتا این اتفاق نمیوفته تازه بدشونم میاد خیلیا

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
نه منظورم این نبود منظورم به اون حرفتون که درست خوب باشه بیشتر جذبت میشن ، واقعاً خیلی وقتا این اتفا ...

آهان آره ، البته به دانشگاه و رشتت هم فرق داره . جو کلاس چطور باشه و ...

2810