2777
2789
عنوان

فردا سزارین میکنم

104 بازدید | 18 پست

مادر شوهرم از وقتی فهمیده جنسیت بچم دختره باهام بد رفتاری میکرد منم کلا قطع ارتباط کردم باهاشون طبقه پایین خونشونم حالا امروز اومدتو ماشینمون شوهرم برسونتش جایی سلام نکرد منم اصلا رو مو بش نکردم شوهرم اصرار داره بشون بگه فردا عمل میکنم چون پدرش چند بار جویای احوالم شده.ولی من میگم نباید بشون بگی بنظرتون حق با کیه

بارداری حساسی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگین بنظرم اگ نیان باز شوهرت حق رو میده ب تو و ازت چیزی کم نمیشه اگ بیان هم بدرفتاری کنن باز شوهرت میبینه و بیشتر از چشمش میفتن

اگ نگید بعدا میگن اره خودتون نگفتین اگ میگفتین ما میومدیم 

2805

بگی و نگی فردا میفهمن.

ب شوهرت بگو خودش بگه بهشون.

دخترو پسر چه فرقی داره واقعا متاسفم که هنوز دنبال جنسیتیم😑😑😑😑😑😑

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
یعنی بخاطر جنسیت باهات قهر کرده درحدی که سلام هم نمیده شاید تو فک کنی بخاطر جنسیته و از یه چی دیگه د ...

نه از وقتی پرسید جنسیت من گفتم از همون روز شروع به بی‌توجهی و بی احترامی کرد سر شام به همه تعارف کرد الی من 

نه از وقتی پرسید جنسیت من گفتم از همون روز شروع به بی‌توجهی و بی احترامی کرد سر شام به همه تعارف کرد ...

اینجور ادما رو که نباید بهشون بگی بارداری کلا نه که جنسیت وزایمان ولش کن هیچی نگو نزار شوهرت هم خبرشون بده فقط باید مطمئن باشی بهشون نیاز نداشته باشی از نظر کمک ودستیارت باشن

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی بخاطر جنسیت باهات قهر کرده درحدی که سلام هم نمیده شاید تو فک کنی بخاطر جنسیته و از یه چی دیگه د ...

کلا آدم کند دماغیه ولی قبلاً اذیت میکرد منم بیمحلی میکردم خودش میومد سمتم ولی این بار واین ایام بارداری اصلا

اینجور ادما رو که نباید بهشون بگی بارداری کلا نه که جنسیت وزایمان ولش کن هیچی نگو نزار شوهرت هم خبرش ...

خب حریف شوهرم نمیشم هر کار میکنم .میگه من خانوادمن و میگم 

اینجور ادما رو که نباید بهشون بگی بارداری کلا نه که جنسیت وزایمان ولش کن هیچی نگو نزار شوهرت هم خبرش ...

همون ایام بهم گفت داشتیم با دخترش در مورد بچه داری حرف می‌زدیم گفت برا خودتون بچه میارید کسی چیکار اون کنه درصورتی که من اصلا درخواست کمک نکردم 

خب حریف شوهرم نمیشم هر کار میکنم .میگه من خانوادمن و میگم

خب دیگه پس اگه میدونی شوهرت میگه الکی اعصابتو خراب نکن ولشون کن هرفکری بکنن مهم سلامتیت وسلامتی بچه به این فک کن که فردا بچت دنیا میاد 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810