2777
2789
عنوان

سن پیش دبستانی توروخدا کمک کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 46 پست
ممنون که جواب دادی🙏🌸 لطفا بگو من برای وبت نام باید چیکار کنم کجا برم ؟

مراکعه بکن به یه مرکز پیش دبستانی نزدیک خونتون 

تشکیل پرونده میدی عزیزم

نگران نباش، طوری نشده

من خودم مدرسه دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری مهدکودک عزیزم،نگران نباش الانم ثبت نام میکنن دیگه

ممنونم که وقت گذاشتی خدا خیرت بده🌸🙏 شما سنجش رفتی؟ برای سنجش باید الان برم ؟ چیکار کنم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
مدرسه باید بری سنجش واسه کلاس اوله

آها پس سنجش سال دیگس؟ 

ممنونم بابت راهنماییت خدا خیرت بده🙏🌸 فقط آخرین سوال : تا کی وقت ثبت نام هست من الان اقوامم فوت کرده شهرستانم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ممنونم که وقت گذاشتی خدا خیرت بده🌸🙏 شما سنجش رفتی؟ برای سنجش باید الان برم ؟ چیکار کنم؟

کاری نکردم گلم،

نه اصلا امسال سنجش ندارن، سنجش و واکسن برا سال دیگه اس، فقط زودتر برو مهدکودک

لطفا کمکم کن کجا باید ثبت نام کنم؟ سایت سنجش یا مهد کودک؟ تا کی وقت دارم آخه الان شهرستانم اقوامم فو ...

هم مدرسه میتونی ثبت نام کنی هم آموزشگاه های بیرون

شاید مدارس دیگه الان ثبت نام انجام ندن،حالا بازم سوال کن،اگر هم ثبت نام نکردن ببر آموزشگاهی چیزی،فرقی نداره اصلا چون هزینه پیش ۲ کلا آزاده

مراکعه بکن به یه مرکز پیش دبستانی نزدیک خونتون تشکیل پرونده میدی عزیزمنگران نباش، طوری نشدهمن خودم م ...

امیدوارم خیر ببینی که راهنماییم کردی🌸 فقط اینکه تا می وقت دارم؟ چون الان شهرستانم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
هم مدرسه میتونی ثبت نام کنی هم آموزشگاه های بیرونشاید مدارس دیگه الان ثبت نام انجام ندن،حالا بازم سو ...

ببخشید هزینه پیش دو چقدره حدودا؟ شما میدونید؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
مراکعه بکن به یه مرکز پیش دبستانی نزدیک خونتون تشکیل پرونده میدی عزیزمنگران نباش، طوری نشدهمن خودم م ...

ببخشید هزینه پیش دو چقدره حدودا؟ شما اطلاعی دارید؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ممنون که وقت گذاشتی خدا خیرت بده🙏🌸 سایت سنجش برای چی هست؟ کی باید برم؟

خواهش میکنم عزیزم 

به کافی نت مراجعه کنید نوبت سنجش برات می گیره عزیزم، برای ورود به کلاس اول نتیجه سنجش مهمه خیلی عجله هم نکن 

نوآموز آموزش ببینه استرسش کم بشه بعد ببرش

جزییات بیشتر رو از مدرسه یا مهدی که میبری بپرس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
2810