2777
2789
عنوان

سن پیش دبستانی توروخدا کمک کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 46 پست
متولدین نیمه اول 98و نیمه دوم 97پیش دو هستندورودی های پیش 297/7/2-98/7/1ورودی های پیش 198/7/2-99/7/1

یعنی شهریور ۹۸ میشه پیش دو؟؟؟ یعنی سال دیگه کلاس اول؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال باید بره پیش،دخترمنم متولد فروردین ۹۸ هست، امسال ثبت نامش کردیم

وای توروخدا بگو باید چیکار کنم چجوری ثبت نام کنم؟ سایت سنجش برم یا خود مهد کودک؟؟😭😭😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
گلم همان طور که همه‌ی دوستان گفتن باید امسال پیش بخونه سال دیگه کلاس اول

ممنون که جواب دادی🙏🌸 لطفا بگو من برای وبت نام باید چیکار کنم کجا برم ؟ 

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
پسر من مهر ۹۹ هست کی میره پیش؟

405 میره پیش دو

406 کلاس اول

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
یعنی شهریور ۹۸ میشه پیش دو؟؟؟ یعنی سال دیگه کلاس اول؟

بله عزیزم

ان شاءالله

نیمه اول یعنی 1فروردین تا 31شهریور 98

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
2810