2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ب شوهرت شک نکن.اینجا ازبس حسود هس ک همه میگن ی چیزی بین خانومه و شوهرته‌‌‌...ولی بنظرم ب شوهرت بگو پیش توبزنگه و بهش فوش بده ک دیگ‌مزاحمت نشه بعدا خودت بگیر و جرش بده از پشت گوشی و تمام..

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بانو جان این پیام به اولین پیام از طرف اون خانم نمیخوره 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
چه مرد بیکاری که پیامک یه هرزه واسش دغدغه باشه

فعلا بیشتر برای من دغدغه شده مردای بیزی شما چیکار میکنن لطفا برو بیرون وقتی ادب حرف زدن نداری بیکار و پچولم خودتی و اطرافیانت

بعد سه سال اولین بارش نبوده به نظرم سه سال ینی فراق کشیده یا خواب اصحاب کهف بوده یهو بیدار شده. بنظر ...

یه کم پیچیده اس .پس چرا به خانمش نشون داده ؟ اگه ریگی به کفشش بود به اون نمیگفت