2777
2789
عنوان

شوهرم اول گفت بچه میخام ولی بعدش

108 بازدید | 9 پست

منم گفتم نه زوده هنوز ما سه ماه خونه خودمون رفتیم 

بعدش دیگه وعده وعید داد و اینا 

من باز مخالفت گرفتم 

دیگه گفتم یدونه رو بیارم خیالم راحت شه برم ورزش و اینا

دیگه سنمم بالا نشه الان 27سالمه 

همسرم 36 

دیگه دیدم بچه های همکارشم میبینه کلا از حال می‌ره 

دیگه دیروز گفتم باشه دیگه 

اگه دلت میخواد منم فکر ها مو کردم یه دونه بیاریم 

ولی گفت نه 😐

گفت احساس میکنم آمادگی شو ندارم 😐

بمونه سال بعد 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بد زدی پرش 

دیگه پشیمون شده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب ازش بپرس چرا

گفت درسم تموم بشه بتونم بهتر تو بچه داری کمک کنم بهت 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
خب سنممون بالا ست

۲۷ بالاسسستتت برای بچه دار شدن؟؟؟؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خیلی بد زدی پرش دیگه پشیمون شده

چرا 

من خیلی خوب همیشه جواب شو میدم پرخاش نمیکنم اصلا 

چرا من خیلی خوب همیشه جواب شو میدم پرخاش نمیکنم اصلا

نه منظورم پرخاش نبود

گاهی ادم یه چیزی رو با دلیل رد می کنه

بعد پشیمون میشه 

طرف با همون دلایل خودت  رد می کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮