2777
2789
عنوان

واااای فقط کار پسره🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک تو سر اسکلش با این طرز مخ زدنش نزدیک بود همون وسط زنگ بزنم 110 اخهههه

تاره کار بود 😂

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
آفرین بعد بیا از اولین چیزی که رد نکردی و خوردی تعریف کن برامون بخدا ترس نداره اون طرف مقابل هم خوشح ...

بخدا تگت میکنم منتظرم باش 😂

دختر خالمم مسخره میکرد میگفت اره همه مردم کمین کردن تو بری بیرون بدزدنت 😂

2805
نه دیگه هیئت یه جا دیگه بود بعد اصلا قیافش یادم نمیاد انقد اونشب اعصابم خورد شده بود

ده سال بعد که باشوهرت و بچه هات دورهم نشستین  میگه خانوم یادته حلوا دادم نخوری  حالا بیا این یه لیوان آبو بخور خنک شی  من همون پسره حلواییم

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
ده سال بعد که باشوهرت و بچه هات دورهم نشستین میگه خانوم یادته حلوا دادم نخوری حالا بیا این یه لیوا ...

همونجا درخواست طلاق مینویسم 😂 حالا بایداسترس اینم داشته باشم نکنه همون باشه یادم نمیاد😂

همونجا درخواست طلاق مینویسم 😂 حالا بایداسترس اینم داشته باشم نکنه همون باشه یادم نمیاد😂

بد تر شد فک کن ازدواج کنی بفهمی اون بودع 

بدترین چیز اینه که باکسی که پیشش سوتی دادی ازدواج کنی😂

بد تر شد فک کن ازدواج کنی بفهمی اون بودع بدترین چیز اینه که باکسی که پیشش سوتی دادی ازدواج کنی😂

هی بگه ارههههه یادته اونو یادته اینو  

سپاس از همه دوستان جهت اضافه کردن یه فوبیای جدید به لیستم😂😂

2810