2777
2789
عنوان

گن شورتی فنر دار بعد زایمان عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده نکردمخودمم دارم تحقیق میکنماما میگن شور.ت نداشته باشه راحتتره، چون بخیه داری اذیت میشی، ی ...

باردارین؟ هنوز تصمیم نگرفتین چی بگیرین منم واقعاً نمی‌دونم چی بگیزم

با من بحث نکنید 🤷
تاثیر داره شکمو کوچیک می‌کنه شما راضی بودی

خیلی چیزا تاثیر داره. من با اینکه سزارین بودم ولی بخور بخواب نبودم و بعد از زایمان بلافاصله بلند شدم و خیلی زیاد راه میرفتم و برای نشست و برخاست اویزون کسی نمیشدم. هر چی لازم داشتم خودم میرفتم برمیداشتم، ولی چیزی سنگین تر از بچه م بلند نمیکردم‌. مراقب غذا خوردنم بودم. ۲۰ روز بعد از زایمان وزنم برگشت به قبل از بارداری و همون شلوارای غیرکشی که کمر و زیپ داره و قبل بارداری میپوشیدم رو استفاده میکردم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عکسشو الان ندارم. تو گوگل سرچ کنین شکم بعد از زایمان. مارکای مختلف داره مال من فکر کنم پاک سمن بود.

از کجا بگیرم من چون همین مغازه هایی که لباس زیر دارن رفتم و همشون همینو داشتن و پیشنهاد دادن

با من بحث نکنید 🤷
از کجا بگیرم من چون همین مغازه هایی که لباس زیر دارن رفتم و همشون همینو داشتن و پیشنهاد دادن

داروخانه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄