بچه ها من خیلی دو دلم نمیدونم واسه بعد زایمان چطوری گنی ببندم البته هزینه زیادی هم نمیتونم بکنم این گن شورتی ها عکسشو میزارم بنظرتون بعد زایمان بدرد میخوره شکم جمع میکنه ؟کسی استفاده کردهز چند تا مغازه لباس زیر پرسیدم گفتم گن یا شکم بند واسه بعد زایمان همینو آوردن گفتن خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از زایمان گن نمیبیندن، شکم بند بعد از زایمان بگیر
اونا چسب داره و راحت باز و بسته میشه. اینا انقدر سفته یه بار بخوای دربیاری از بس مجبوری با فشار بکشی نصف بخیه ت باز میشه!
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میتونی عکسشو بزاری ببینم چه مذدلیه از قیمتش اطلاعی دارین
عکسشو الان ندارم. تو گوگل سرچ کنین شکم بعد از زایمان. مارکای مختلف داره مال من فکر کنم پاک سمن بود.