2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 199 پست
عزیزم یعنی این چیزا هم اثر داره منو شوهرم غریبه هستیم حتی فرهنگمون مختلف .هیچکدوم هم تو طایفه اصلا ن ...

اره گلم تاثیر داره خصوصا وراثت و ژنتیک اگه موردی تو خانواده ها باشه درصد ریسک خیلی بالا می‌ره ولی بازم همه چی به اراده و خواست خدا برمیگرده ایشالا که هیچ بچه ی ناسالمی متولد نشه و همه در صحت کاممممل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله عزیز دلم عسل جان میشه ازمایشم نگاه کتی یجا زده ۱.۱۴۸ اون چی

عزیرک چون سنتون ۳۷ سال هست بهمین دلیل زده ریسک بالا و عددش هم چون باید زیر ۱:۵۰ باشه و مال شما ۱:۴۸ هست بهمین دلیل جز ریسک بالا هستین و خیلی نزدیک به عدد پنجاه هست و فاصله خیلی کمه نگران نباش چیزی نیست منم ریسک بالا بودم و هیچ اتفاقی نیفتاد این آزمایشات طبیعیه و ممکنه اعداد و ارقام بر اساس بعضی فاکتورا بالاو پایین بشه من برگه ی آزمایشی که نشون یکی از دکترای آزمایشگاه که دوستم بود نشون دادم گفت تو مشخصات سنت بالای سی و پنجه ریسک بالا زده ازدواج فامیلیه ریسک بالا میزنع خودبخود و بدتر از همه یه غلطی کردم نوشتم گاهی فقط گاهی یکی دو نخ سیگار همون کافی بود تمام ازمایشاتمو های ریسک بزنه پس نگران نباش هیچچچی نیست ولی انجام بده که خیالت راحت بشع

عسل جان یعنی نرمالش ۱.۵۰ ؟

بله عزیزم عدد نباید از ۱:۵۰ کوچکتر باشه مال شما لب مرزه قطعا بخاطر سنت هست نگران نباش گلم فاصله ش خیلی کمه اصلا ریسک محسوب نمیشه منتها سیستمه دیگه. و به کوچکترین اعداد و ارقام حساسه چون سنت سی و هفت هست خودبخود ریک بالا میزنع حتی بدون هیچ مشکلی الان دیگه همه بالای سی سال ازدواج میکنن اینجوری باشه که همه باید نگران باشن

بله عزیزم عدد نباید از ۱:۵۰ کوچکتر باشه مال شما لب مرزه قطعا بخاطر سنت هست نگران نباش گلم فاصله ش خی ...

خدا خیر دنیا اخرت بهت بده .من هیچی از این ریسکا نمیفهمم فقط بهم گفتن ریسک سندروم داونت ۱.۸۱ گفتم یعنی چی گفتن از ۸۱ زن باردار ینفر سندروم دوان .دیگه اینقدر حالم بد شد نتونستم چیزی بگم فقط از مطب زدم بیرون .از کجا متوجه شدین ریسک باید کمتر ۱.۵۰باشه ببخشید زیاد میپرسم