2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 199 پست

من بااینکه درصد ریسکم بالا و یک به هشت بود 

خداراشکر جواب امینوسنتزم خوب بود 

برای اونها که بعد ها از سرنگرانی ممکنه بیان تاپیکم 

امینوسنتز هم خیلی راحت و اصلا درد نداشت حتی از امپول ازاون دردش بیشتره اما حتما یکی دوروز بعدش استراحت مطلق کنید که نشتی پیدانکنید فقط در حدسرویس رفتن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خداکنه برای منم همین باشه😭

سلام عزیز دلم تو رو خدا میشه جواب منو بدین من تو انتی ۱.۹ شد انتیم ولی غربالگری ازمایشم ریسک سندروم داون واسم زدن ۱.۸۱ سلفری دادم میگن ۲۰ روز دیگه امادس دارم دیونه میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیز دلم تو رو خدا میشه جواب منو بدین من تو انتی ۱.۹ شد انتیم ولی غربالگری ازمایشم ریسک سندروم ...

من ریسکم یک به هشت بودبرای سندرم داون 

نودوپنج شایدم بیشتر اینها که می فرستند امینوسنتزو....سالمن 

بچه منم گفتند سالمه

نگران نباش گناه داره اون بچه که استرس داشته باشی دلتو اروم کن

الان یک چیز مد کردن اکثرا میزنن مشکوک 

من ریسکم یک به هشت بودبرای سندرم داون نودوپنج شایدم بیشتر اینها که می فرستند امینوسنتزو....سالمن بچه ...

تو رو خدا جدی میگین من ۱.۸۱ ریسک سندروم داون .بعد سنم بالاس ۳۷ سالم با ای وی اف باردار شدم 

اره دوتا ازهمکارهامم دادن منفیهراما چون سنم بالای سی وپنج هست وسندرم داون با سن بالا مترتبط هست می ت ...

شما به جای آزمایش عادی غربالگری اول باید سلفری میداد به خاطر فاکتور سن و مطمئن باش سالمه سالمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو رو خدا جدی میگین من ۱.۸۱ ریسک سندروم داون .بعد سنم بالاس ۳۷ سالم با ای وی اف باردار شدم

به خاطر سنت بالا زده ریسکتو 

اره به خدا 

من یک به هشت بود الانم هفته بیست وهفتم داره پر میشه

اصلا نگران نباش 

حیف از عمرته که میره 

بالای سی ودو سه سال را اکثرا میگن مشکوک ومی فرستند امینوسنتز

من دوتا بچه ی دیگه دارم اونها سنم کمتربود واونموقت مد نبود نفرستادنم امینوسنتز سراین .....

یعنی رفتم امینوسنتز اونقدرزن  وشوهرها اومده بودند برای امینوسنتز 🤣 

سن  که بالای سی و پنج باشه و برخی نکات دیگه باشه تو مشخصات خودبخود میزنن مشکوک اگه تو مشخصات بنویسی نسبت فامیلی دارین با همسرت یا استعمال مشروب و دخانیات و ...فورا میزنن مشکوک من اشتباه کردم نوشتم گهگاهی یک یا دو نخ سیگار میکشم کلی برام اعداد و رقم مشکوک نوشته بود هر بیماری و مرضی رو با ریسک بالا زده بود برام،😁