2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت جنین در طول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست
حالا منی که شوهرم میبینه بارداری پرخطر هستم و یه عالمه دارو و درمان و فشار و کوفت دارم اما بازم انقد ...

مهم ترین چیز تو بارداری درک کردن و ارامش روح روانه مادره.ولی نمیدونم این کجاش سخته ک خیلیا نمیتونن انجام بدن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گرمی تو ماه های اول باعث سقط میشه نخور زیاد

من ک گوش نمیدم ب حرفش بخورم. اینقد حرفاشو تکرار میکنه رو مخمه من چیزی نمیگم خودمو میزنم به نشنیدن بازم روز از نو روزی از نو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه سواد نداره؟؟ بگو یه گوگل بزنه بفهمه ولی اینم بگم اگه مذهبی هستی میتونی با چله گرفتن به حاجتت برس ...

نه سواد نداره. اتفاقایه ساعته دارم با دوستم در مورد این مسئله بحث میکنم من منکر روایات نیسم ولی علم و منطق میگه از زمان لقاح مشخص میشه. فقط سونو ها نمیتونن هفته های اول تشخیص بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم جنسیت جنین از لحظه لقاح تعیین میشه ، اصلا چیزی نیست که تغییر کنه و اصلا چرا باید به خاطر حرف ی ...

بخاطر همین چیزا اصلا دوس نداشتم باردارشم اینم ناخواسته بود اصلا یه درصدم فکر نمیکردم باردارباشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه سواد نداره. اتفاقایه ساعته دارم با دوستم در مورد این مسئله بحث میکنم من منکر روایات نیسم ولی علم ...

خب علم و منطق هم خیلی از بیماری هارو درمان نمیکنه اما امام رضا میکنه 

خدای امام رضا هم با دعا میتونه حتی بعد لقاح جنسیت دلخواهتو بهت بده 

دیدم که میگم 

دیگه خود دانی 

در هرصورت راضی باش به رضای خدا به حرف کسیم توجه نکن 

حسبی الله ❤
مهم ترین چیز تو بارداری درک کردن و ارامش روح روانه مادره.ولی نمیدونم این کجاش سخته ک خیلیا نمیتونن ا ...

درک کردنشون بخوره توی سرشون.انقد اذیتمون نکنن

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
خب علم و منطق هم خیلی از بیماری هارو درمان نمیکنه اما امام رضا میکنه خدای امام رضا هم با دعا میتونه ...

من اصلا شفا رو انکار نمیکنم خیلیم اعتقاد دارم. ولی تو این مورد منظورم اینه ادم میتونه دعا کنه نتیجه سونو اشتباه باشه ن ک دعا کنه جنسیت تغییر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط همینو کم داشتم 😑😑سیاه بشه اونو سوژه کنه.سر بارداری اول میگف اینقد بادمجون میخورید بچتون سیاه م ...

تاثیر داره دیگه 

دکترام تاکید کردن

مثلا اگه کمتر خورده بودی از اینی ک هست سفیدتر بود

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
تاثیر داره دیگه دکترام تاکید کردنمثلا اگه کمتر خورده بودی از اینی ک هست سفیدتر بود

تاثیر که داره میدونم..از دخالتش بدم میاد ک چیکار داره من چی بخورم چی نخورم.یه بار میگی نخور اگ میبینی گوش نمیدم چرا باز میگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببرش با خودت دکتر تا دکتره بش بگه بعدم بهش بگو چه دختر چه پسر فرقی برام نداره جفتش عزیزن

کاش اینقد ک میگی راحت بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش اینقد ک میگی راحت بود

عزیزم😞😞 میفهممت ولی حرص نخور بهش اهمیت نده کوچولو تو دلت گناه داره حرص و جوش سمه برات اونا که درکی ندارن فقط سعی کن بهشون اهمیت ندی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40