2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت جنین در طول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست

مادرشوهرت رو ببر پیش یه دکتر که دکتره بهش بفهمونه جنسیت بچه ربطی به غذا نداره 

این کار رو بکن تا دست از سرت برداره دیگه نمیتونه بگه دکتر هم دروغ میگه که 😂

فقط پیش دکتر خودت نبرش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا منی که شوهرم میبینه بارداری پرخطر هستم و یه عالمه دارو و درمان و فشار و کوفت دارم اما بازم انقد دعوا میکنه حالم بد میشه 

دیشب تاحالا دارم میمیرم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

مگه سواد نداره؟؟ بگو یه گوگل بزنه بفهمه 

ولی اینم بگم اگه مذهبی هستی میتونی با چله گرفتن به حاجتت برسی حتی اگه پسر خواستن باشه چون تا ماه چهارم که روح دمیده نشده میشه از خدا خواست که بچتو پسر یا دختر کنه تو احادیثم داریم ، اگه دقت کرده باشی سونو تا ماه چهارم نمیتونه بهت قطعی جنسیتو بگه فقط احتمال میدن حتی تو آزمایشا که قبل چهارماهگی میگیرن بازم قطعیت وجود نداره

چله آیت الله حق شناس سخته اما شروعش کن حاجت گرفتن ازش صد در صدیه نیتم کن اسمشو بذاری محمد 

توی چهارماهگی تازه فرشته مخصوص از خدا میپرسه خدایا دختر باشه یا پسر بدبخت باشه یا خوشبخت پس تا قبل اون میتونی برای همه چیش دعا کنی 

ولی از لحاظ تغذیه به هیچ عنوان کاری نمیشه کرد ...

حسبی الله ❤
مگه سواد نداره؟؟ بگو یه گوگل بزنه بفهمه ولی اینم بگم اگه مذهبی هستی میتونی با چله گرفتن به حاجتت برس ...

عجب شما الان چه فرقی با مادرشوهر اسی دارید

جنسیت زمان لقاح تشکیل میشه و تمااااام 

علم زیر سوال نبرید 

مگه سواد نداره؟؟ بگو یه گوگل بزنه بفهمه ولی اینم بگم اگه مذهبی هستی میتونی با چله گرفتن به حاجتت برس ...

عزیزم جنسیت جنین از لحظه لقاح تعیین میشه ، اصلا چیزی نیست که تغییر کنه و اصلا چرا باید به خاطر حرف یکی دیگهبخواد جنسیت بچه عوض بشه

🌼
عجب شما الان چه فرقی با مادرشوهر اسی داریدجنسیت زمان لقاح تشکیل میشه و تمااااام علم زیر سوال نبرید

خب عزیزم شما اعتقاد نداری با شما نبودم 

وقتی که علم به کور مادرزاد میگه درمانت غیر ممکنه اما با شفاعت و‌ وساطت  امام رضا کورمادرزاد شفا پیدا میکنه 

پس خدای امام رضا هم میتونه با دعا جنسیت دلخواهتو حتی بعد از لقاح بهت بده دیدم که میگم 

حسبی الله ❤
واقعا سخته بهش محل نذارتا دخالت نکنهاصلا بهش بگو دلم میخواد بچمون دختر باشه که حرصش بگیره

😂😂😂امتحان میکنم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کمتر گرمی بخور ک سیاه میشه ها

فقط همینو کم داشتم 😑😑سیاه بشه اونو سوژه کنه.سر بارداری اول میگف اینقد بادمجون میخورید بچتون سیاه میشه ولی دخترم سفید شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم اوایل میگفت ترشب نخور بچه پسر میشه گفتم دگ هرچی شده شده الان😂😂😂

شوهرو میشه قانع کرد ولی قدیمی ها رو نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادرشوهرت رو ببر پیش یه دکتر که دکتره بهش بفهمونه جنسیت بچه ربطی به غذا نداره این کار رو بکن تا دست ...

همینم مونده ببرمش دکتر فردا حرف دربیاره برام.

باورکن دکترم بیاد بهش باز حرف خودشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40