2777
2789

که تو تاپیکای قبلی گفتم 

به شدت خاله زنک پولکی و میگه جهازز مارک دار بیار از بابات وام ازدواج رو بگیر،  بگو زمینشونو بفروشن برات جهیزیه خوب بخرن، کار که میکنم دقیق باید بگم چقدر گرفتم، سر اینا هم دعوا می کنه همش سرکوفت ، مقایسه و....

همه اینارو بخاطر یه چیز تحمل می کنم اونم اینه که منو میگردونه و باهاش بهم خوش میگذره، میترسم با یکی دیگه ازدواج کنم اینجوری نباشه من خیلی تنهام 😭😭😭😭😭 دوس دارم شوهرم اونجوری باشه. به نظرتون اگه باهاش تموم کنم میتونم آدم اونجوری پیدا کنم دوباره؟ 

کاربری دست ٣ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش قراره خونه چند هزار متری بخره ک انقد توقع داره؟؟؟

نیاوران میخره یا ولنجک؟؟؟؟؟

از لپ‌لپ شوهر انتخاب کنید بهتر از اینا درمیاد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اینجا شوهر کردن رو شاخ غول میدن بعد من حاضر نیستم اصلن ازدواج کنم

ازدواج اگ طرف خوب باشه عالیه و بهشته

ولی بد باشه زندگیه آدمو جهنم میکنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ازدواج اگ طرف خوب باشه عالیه و بهشتهولی بد باشه زندگیه آدمو جهنم میکنه

الان زندگی خودم الان بهشت هست 

نیاز به کسی ندارم 

ولی خب کسایی که با تنهایی حال نمی کنن می تونن ازدواج کنن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

کلا بچه گانه فکر می‌کنی .این کیس هیچ خوبی نداره .مطمئن باش سوهان روحت میشه 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خونه نداره اصلا

بگو انقد گنده مبگ...وزی مراقب باسنت باش پاره نشه

جنس ایرانی زود پاره مبشه

دیوونه ای دختر ؟؟؟

قهوه ایش کن بگو سگ کی باشی نظر میدی؟؟؟

الان زندگی خودم الان بهشت هست نیاز به کسی ندارم ولی خب کسایی که با تنهایی حال نمی کنن می تونن ازدواج ...

هرکس دیدگاهی داره

من ۴ سال تنها زندگی میکردم

تو خوشی و رفاه

و اصلا قصد ازد نداشتم

ولی خب الحمدلله آدم زندگیم، پیدام کرد😂

و با ازدواج زیر ۲۸_۹ سال ب شدددددت مخالفم

نه اتفاقا بیشتر میشه راحت میریم مسافرت الان دست و پامون بسته اس

شوهر اینجوری مفت گرونه به تجربه خودم که ۳۰ ساله ازدواج کردم من بودم بهم میزدم فردا ک رفتی خونه خودت همش میخاد بگرده تفریح کنه پولاش عن بزنه طلبکار تو باشه برو از بابات پول بگیر خرج خونه رو هم تو بده

نه اتفاقا بیشتر میشه راحت میریم مسافرت الان دست و پامون بسته اس

حتما اینام از نطق های دوس پسرته!؟😂😂😂😂 گولت میزنه نقطه ضعفت اومده تو دستش 

ما هم بسی قولا گرفتیم بعدا گفتن یه حرفی زدم حالا