2777
2789
تست وقانون خوانی یعنی؟الان قانونام نکته های شرح رونوشتم ولی تست ومرور نکردم دوماه دیگم آزمونه چیکارک ...

اره دقیقا

خب اشتباهه 

الان دوران طلائیه چون همه خسته شدن شل کردن نزدیکه ازمونه الان بیشتر تلاش کنی بردی

Life is too short to not enjoy
واقعا؟شهرلعنتی ماخیلی کوچیکه کجابرم آخه؟به چی دقت کنم؟شنیدم سخت قبول میکنن

به اینکه آیا وکیل سرپرست اجازه همکاری به شما میده . بهتون پرونده میده و آموزش و اطلاعات لازم رو در اختبار شما قرار میده

اگر فکر میکنید سخت قبول میکنن از الان دنبالش بگردین تا فرد موردنظر رو پیدا کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب ولی فکرکنم یادم نیادآخه

خب اونجوری یادتون نیاداین بده وخب توآزمونم فراموش میکنیدبایدبتونیدحتی موقع غذاخوردن یادآوری کنی موقع بیرون رفتن یامهمونی میریداینکه درسخوندن فقط موقعی که کتاب جلوتونه نبایدباشه 

بایدموقعی هم که مطالعه نمیکنیدهی یادآوری کنیدمطالب روواسه خودتون

کی میدونه حق با کیه....

این چیزا دیگه بدیهیه خیلیا اموال مردم و میکشن بالا خیلیا مقصرن تو قتل یا هر چی وکیل تا ته و توی ماجرارو ندونه که نمیتونه وکالت کته

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
الفاظ رکیک؟ اینو باش انگار من خوشم میاد با تو دهن به دهن شم از حق وکیلا دفاع کردم توام حق نداشتی این ...

خاک تو سره وکیلی بکنن که تو میخوای ازش دفاع کنی 🤣🤣🤣🤣

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
احساس میکنم درارزوی وکالت سوختی برای همون داری تخریب میکنی

عزیزم من کلا رشته تحصیلی ام هیچ ربطی به وکالت نداشته خوشبختانه که بخوام در آرزوش بسوزم ....چیزی که آرزوی خودته رو به من نچسبون ....خدا رو شکر در حرفه و شغل خودم پیشرفتی داشتم که حسرت همچین شغلی رو نداشته باشم ....من الان نظرتو دیدم ضمن اینکه تو تایپیکت گفتم به واسطه شغلم با خیلیاشون سرو کار داشتم و دوستای وکیل خوبیم دارم .

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
عزیزم من کلا رشته تحصیلی ام هیچ ربطی به وکالت نداشته خوشبختانه که بخوام در آرزوش بسوزم ....چیزی که آ ...

باافتخار آرزومه ردای وکالته شرف یعنی دفاع ازحق مظلوم منتهی بشریت وانسانیت دفاع ازحقوق انسان های دیگس که هرکسی بهش نمیرسه وشغل وکالت مقدس ومحترمه امیدوارم شماهم موفق باشی به هرحال تمام جایگاه هاوشغل هانیاز جامعه هست ولی هرکسی جایگاه قداست وشرف وکالت رونداره ودرکی هم ازش نداره انشاالله موفق باشی عزیزم