2777
2789

مادرای عزیز توروخدا راهنمایی کنید. دخترم وقتی بیدارمیشه همیشه با روی باز و خندون بیدار میشه. اهل این نیست ک وسط خواب گریه کنه نهایت آروم بیدارمیشه شیر میخوره(شیرخشکیه). اما وقتی میخاد بخابه مخصوصا شبا ب طور وحشتناکی گریه میکنه. الان انقد گریه کرد ک گفتم الان چیزیش میشه. تا بالاخره خابید. شما تجربه ای دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم همینه تازه بزور خوابوندمش یعنی انقد باید تابش بدم تا دهنم سرویس بشه دکترم بردم گفت کلافه میشه بخاطر اونه😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بچها کلن وقتی خوابشون میاد زندگی رو به بقیه حروم میکنن انقد گریه میکنن

گاهی میترسم میگم نکنه فلان جاش دردمیکنه. باز میبینم وقتی میخابه تا صبح آرومه با خودم میگم ن خداروشکر اگ جاییش درد داشت ک خابش هم خوب نبود

دوستم میگفت که همیشه نوزادیش، شب میشده گریه شدید میوفتاده 

یا بچه دوستم گریه میکنه ک گشنمه، موقعی ک میخواس بهش شیر بدی کلی گریه میکنه قبول نمیکنه😑

کلا عجیبا

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

زودتر بخوابونش شاید زیادی خسته میشه دختر من وقتی خیلی زیاد بازی می‌کنه و تایم خوابش دیر میشه از خستگی زیاد کلافه میشه و دیر خوابش می‌بره و زیاد گریه می‌کنه 

قلقش رو بلدی ببین چجوری آروم میشه پستونک بده بهش خونه رو تاریک کن و فوری بغل بگیرش و نوازشش کن تا آروم بشه بخوابونش 

گاهی میترسم میگم نکنه فلان جاش دردمیکنه. باز میبینم وقتی میخابه تا صبح آرومه با خودم میگم ن خداروشکر ...

مال خوابشه باور کن. سعی کن زودتر بخوابونیش 

ایشالا این دوره هم به خوشی بگذره و زود نی نی تون بزرگ بشه

🩵💙💙🩵