2777
2789

سر و صدا میکردن اخرشم انقد من تمرکز نداشتم رتبم خوب نشد بعدش شرو کردن زدن تو سرم تو فلان یو... یا مثلا یکی تو فامیل اخلاق بد داره میگن تو مث اونی فلانی در حالی ک اصلا اینطوری نیستم واقعا با کسی کاری ندارم حالا شاید شما بگید حتما کاری میگنم ولی واقعا کاری نکردم بعدش سال دوم بدون اینکه بهشون بکم همزمان با دانشگاه برا کنکور خوندم رفتم یه رشته مخندسی خوب تو دتنگشاه خوب تهران بعدش رفتم هنوزم همین وضعه اینم بگم بچه وسطم یه خواهر بزرگتر و یه برادر بزرگتر دارم اصلا توجه ک نمیکنن منم همیشه سرم تو درسم ببوده بخدا میبینم دوستام چ غلطا ک نمیکنن خانوادشونم پشتشونن اونوق من 😭😭😭 اصلا عجیبه مثلا امروز رفتم یه قاچ هندونه برداتشم از اتاقم یه لحظه اومدم بیرون بعد مامانم گف بیشعور گفتم مگه چیکار کردم هیچی نگف بعد بابتم از اونور اومد صندلی بلنو کرد نشون داد مثلا بزنه تو سرم گف بیشعور کثافط رفتم تو اتاق نمیفهمم واقعا 😭😭 ادم با دشمنشم اینطوری نمیکنه خیلی خستم واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دلیللش؟؟فقط سعی کن به یه جایی برسی بری

به خاطر این کمبود توجه احساس بدی دارم خیلی دوس دارم حداقل تو ازدواچ درس انجام بدم تاحالا با کسی نبودم چون نمیخوام ارزشم بیاد پایین ولی چون نبودم نمیتونم قبول کنم پسری با کس قبلا بوده مثلا من دارم اینقد تلاش میکنم همین زمان اون با دوس دخترش بوده میدونی چی میگم ؟ برا همین یلی حالم بده چون همچین پسری پیدا نمیشه خودمم قیافم خوبه واقعا خستم خیی دارم تلاش میکنم برای زندگی ولی واقعا تنهایی هم سخته