2777
2789
پیگیریش اینه ک 6 الی 5 صبح پیاممو میبینه دیگه میره نمیاد

خب این اصلا پیگیر نیس

من مشاورم شب پیام میده بیینه گزارش دادم یا نه اگه نداده باشم دوباره صبح میگه برام تست می‌فرسته همش چک میکنه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

خب این اصلا پیگیر نیسمن مشاورم شب پیام میده بیینه گزارش دادم یا نه اگه نداده باشم دوباره صبح میگه بر ...

چقد میدی بهش؟ تازه تماساش اصلا منظم نیست من بهش میگم بزنگ 

ولی خب برنانش خیلی خوبه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد میدی بهش؟ تازه تماساش اصلا منظم نیست من بهش میگم بزنگ ولی خب برنانش خیلی خوبه فقط

۲ تومن 

من حضوری ام ..

برنامه رو همه خوب مینویسن طبق بودجه آزمونیه که میدی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

خانما یه چیزی میپرسم ببینید تاحالا شده ف الگیرا راجب قبولی در کنکور تون درست حدس بزنن؟ چون یه چیز کا ...

بله

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
عزیز چی گفت ک درست از اب دراومد؟

راجب مسائل خصوصی سوال پرسیدم باکی ازدواج میکنم،کی شاغل میشم

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
ماهیانه دو تومن؟

اره