2777
2789
آره دقیقانباید بهش متکی شد فقط دراین مورد البته..بقیه حرفاشون ۸۰درصد درست دراومد درمورد من

عزیزم تابحال با کسی منظور جنس مخالف در رابطه بوده ای ک از اینده ی رابطتون درست بگه؟ یا حای قبل از اینکه رابطه ای شکل بگیره ولی درست حدس زده باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتر دومی ک رفتیم فقط از روحیاتم گفت ک فقط قلبت هدفت رو میخواد مغزت نه اگ اینجوری ادامه بدی نمیشه درن ...

نه دیگه نرو ...

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

عزیزم تابحال با کسی منظور جنس مخالف در رابطه بوده ای ک از اینده ی رابطتون درست بگه؟ یا حای قبل از ای ...

نه جان

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

آره دقیقانباید بهش متکی شد فقط دراین مورد البته..بقیه حرفاشون ۸۰درصد درست دراومد درمورد من

عزیزم مثلا من الان یه مشاور دارم خب، یه خاتومی هست تو تلورام ک من ازش فا ل هام رو میگیرم 

خلاصه یه تک نیتی پرسیدم ازش راجب مشاورم از اینکه عوض کنم یانه چون واقعا بی نقصه و ایراد از منه 

و بین مشاورم و یه خانومی بودم ک گفت پیشرفت با مشاورم هست درحالی بیشتر از یه ماهه ک دارمش دریغ از یه پیشرفتی 

بازمم میگم از ایم مدیکاله و عالی هستش 

میگم شاید عوض کردم درست شدم 

و البته ناگفته نمونه قبلش من 6 تا مشاور عوض کرده بودم و وضعیتم کلا اینجوری بود

عزیزم مثلا من الان یه مشاور دارم خب، یه خاتومی هست تو تلورام ک من ازش فا ل هام رو میگیرم خلاصه یه تک ...

پشت رویایی هستی؟

اگه نتیجه نمیگیری ازش عوضش کن این دلیل نمیشه چون اسمش دررفته که مشاورع خوبیه برای توام خوب باشه 

خودتم تلاشتو بیشتر کن عزیز دلم 

پشت رویایی هستی؟اگه نتیجه نمیگیری ازش عوضش کن این دلیل نمیشه چون اسمش دررفته که مشاورع خوبیه برای تو ...

ن واقعا مشاور خوبیه جز پیگیر بودنش ک بنظرم مهم برنامه و راهکاراش هست 

نه میرم دوازدهم امسال 

ن واقعا مشاور خوبیه جز پیگیر بودنش ک بنظرم مهم برنامه و راهکاراش هست نه میرم دوازدهم امسال

ی مشاور خوب باید پیگیر باشه باید برنامه منحصر ب فرد تورو بنویسه ی جوری که بتونی بهش عمل کنی نباید استرس بده باید ب کارش ایمان داشته باشه باید پیشرفتت بده

اگه اینارو داره ادامه بده

موفق باشی عزیزم

عزیزم پشت رویایی ینی چه اولین باره میشنوم

همون پشت کنکوریه که درستش پشت رویایی هست ✨️🤍

عزیزم ببخشیدا مزاحمت میشم نیاز داشتم یکمی خالی شم💔🥲🫠

نه جان این چه حرفیه 

میتونی رو من حساب کنی ✨️🤍💋