2777
2789
عنوان

اگه برگردید عقب کدوم انتخاب کنید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 78 پست
عروس خالم طبیعی بدون بخیه زایمان کرد جاریش ورزشکار حرفه ای نتونست و تا رون پاش بخیه خورد بدن با بدن ...

تا رون پا؟؟؟؟ خدایی یه چیزی بگین بگنجه رون پا چه ربطی به واژن داره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدایا، من تجربه زایمان نداشتم ولی از رو چتت خوندم یجوری شدم

بخدا_ولی سرنترسی داشت  بچش۳ماهه شد دوباره حامله شدبراسومی😂😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
تا رون پا؟؟؟؟ خدایی یه چیزی بگین بگنجه رون پا چه ربطی به واژن داره

باور شما اهمیتی برای من نداره

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
من سزارین شدم اما نه به انتخاب خودم، بلکه به انتخاب دکترم. برگردم عقب همون سزارین رو انتخاب میکنم. ه ...

همین درسته 

دکتر معاینه کنه بفهمه مناسب هست یا نه

دوست من نه معاینه شذ نه هیچی ولی بدون درد ۵سانت باز بود خودش گفت دکترم گفته نیم ساعت تحمل شد زایمان میکنی با جیغ و گریه سزارین شد و بعدش پشیمون چون اذیت شد واقعا

طبیعی لزوما برای همه سخت نیست 

من هر چی دکتر و پرستار چه تو فامیل و آشناها چه تو بیمارستان دیدم خودشون سزارین کردن

دقیقا ماماها میگن فقط طبیعی چون پول درمیارن دکتر منم میگف طبیعی برام سودش بیشتره بیمارستان بیشتری بهم میدن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
دختر خوبیه فقط یکم پول دوستهکم خرج ترین راهو همیشه انتخاب میکنه

پس همینو بگو حرفشو گوش نکن هرکدوم راحت‌تری انتخاب کن، من خودم حتا سر آزمایش خون قبل عقد بیهوش شدم از شدت ترس، برا زايمان هم 100درصد سزارین انتخاب میکنم

ولی مثلا زنداییم طبیعی میاره بچهاشو شکمش تاقچه ای میشه ینی داییم بره داروخانه براش چی بگیره برگرده زاییده تموم شده 

هنوز بچه دار نشدم 

فقط برام سواله پزشک و پرستار و ماما دیدم سزارین کردن 

مگه طبیعی خوب نیس 

یارو دکتر زنان بود تو اینستا دیدم چن وق پیش 

از کادری ک برا سزارینش بودن تشکر کرده بود 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
تا رون پاش بخیه خورد 😳؟

آره ، بچه بریج بود و نفهمیدن مجبور شدن تا پشت روند پاره کنن که دستگاه بندازم داخل و بچه رو بیرون بیارن قشنگ زیر باسنش جای بخیه است 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
دقیقا ماماها میگن فقط طبیعی چون پول درمیارن دکتر منم میگف طبیعی برام سودش بیشتره بیمارستان بیشتری به ...

کشورهای پیشرفته چی ؟ اونها هم با اینکه سزارین بهتره طبیعی زایمان میکنن ؟ با اپیدورال حتی ؟

دقیقا ماماها میگن فقط طبیعی چون پول درمیارن دکتر منم میگف طبیعی برام سودش بیشتره بیمارستان بیشتری به ...

منم تو اعضا خانواده شوهرم پزشک داریم البته آقا هستش زن خودش رو که فرستاد سزارین بکنه 

خودش هم همیشه میگه کادر درمان خودشون میرن سزارین میکنند بعد مردم رو مجبور به طبیعی میکنند