2777
2789
عنوان

اگه برگردید عقب کدوم انتخاب کنید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 78 پست

من دو تا دخترم رو سزارین شدم.سر دومی متاسفانه دچار فتق شکمی شدم.و دو بار عمل کردم.

اینکه طبیعی یا سزارین بهتره با دکترتون مشورت کنید.ولی بدونید که سزارین هم بی عوارض نیست.من چسبندگی شدید روده هم داشتم که دکترم سر دومین عمل فتقم برطرفش کرد.

ولی برای من اهمیت داره بقیه چی فرض کنن آدم و

من با شما صحبت کردم ؟؟؟یا برای شما پیام گذاشتم ؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کشورهای پیشرفته چی ؟ اونها هم با اینکه سزارین بهتره طبیعی زایمان میکنن ؟ با اپیدورال حتی ؟

همه چیمون درست شده خودمونو مقایسه کنیم با کشور پیشرفته🤣 زنای ایرانی همشون مث اونا ورزش میکنن؟ چقد خودتحقیرین 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
منم تو اعضا خانواده شوهرم پزشک داریم البته آقا هستش زن خودش رو که فرستاد سزارین بکنه خودش هم همیشه م ...

بخاطر این ک اونا از سیاست فرزند اوری خبردارن 

خودشون یکی میخان 

ب مردم میگن باید تا جا داره بیارید 

مسلما طبیعی برا زایمانهای متعدد بهتره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
کشورهای پیشرفته چی ؟ اونها هم با اینکه سزارین بهتره طبیعی زایمان میکنن ؟ با اپیدورال حتی ؟

تو‌کشورهای پیشرفته هم این روزها تب سزارین بالا رفته 

تو انگلیس که بودم خیلی ها سزارین اختیاری میکردن حتی دوستم میگفت اینجا هم مثل ایران پزشکها خودشون سزارین میشن 

چند سال پیش یک مستند تو یک شبکه خارجی داشتم میدیدم ساخته امریکا بود میگفت خانمها تو امریکا روز به روز بیشتر میان سمت سزارین 

بعد هم مگه فرم بدنی و لگن ما ایرانی ها با اروپایی‌ها یکی هستش اخه 

همه چیمون درست شده خودمونو مقایسه کنیم با کشور پیشرفته🤣 زنای ایرانی همشون مث اونا ورزش میکنن؟ چقد خ ...

ربطئی به خود تحقیری نداره اتفاقا  بی ربط گفتی

میگین سزارین بهتره  این جوابش بود

ایران بیمارستان‌های غیز دولتی خیلی شهر ها دستکمی از بیمارستان های خارج کشور ندارع

اینکه فکر کنیم ما خانم ها کمتر اونها هستیم خود تحقیری هست اتفاقا

تو‌کشورهای پیشرفته هم این روزها تب سزارین بالا رفته تو انگلیس که بودم خیلی ها سزارین اختیاری میکردن ...

فرم بدن و لگن در خود ایران هم بسیار متفاوته البته.

هستن کسانی که بودن درد ۵سانت باز بودت

کسانی هم هستن با کای درد دوسانت باز میشه

با توجه به شرایط لگن و باز شدن دهانه رحم باید تصمیم گیری کرد اتفاقا که ت‌سط دکتر قابل تشخیصه

ربطئی به خود تحقیری نداره اتفاقا بی ربط گفتیمیگین سزارین بهتره این جوابش بودایران بیمارستان‌های غی ...

اینکه کسی راه راحت انتخاب نکنه و چندین ساعت درد و زجر تحمل کنه و اخرشم نتونه راحت بشینه خودتحقیریه چون برا خودت ارزش قائل نیستی ، جواب سوالمم ندادی بدن ماها مث اوناس یا ورزش میکنیم؟ ضمنا هرکی پافشاری میکنه روطبیعی به چشم دیدم یا ماما یا نتونسته سز کنه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
اینکه کسی راه راحت انتخاب نکنه و چندین ساعت درد و زجر تحمل کنه و اخرشم نتونه راحت بشینه خودتحقیریه چ ...

فرم و شرایط بدن در ایران هم بسیار با هم متفاوته

اتفاقا با توجه به شرابط،و فرم لگن و باز شدن دهانه رحم باید تصمیم گیری کرد

نه پافشاری بع طبیعی خوبه نه پافشاری به سزارین

من تجربه دوتا طبیعی دارم درضمن راحت نتونه بشینه نهایت ۲ ۳ روزه  که سزارین هم بخیه شکم داره نشستن سخته

منظورم این بود کلا اینکه فقظ سزارین خوبه درست نیست

وگرنه کشورهای دیکه هم سزارین میکردن راحت

با توجه به شرایط بدن باید دکتر تصمیم بگیره 

اینکه کسی راه راحت انتخاب نکنه و چندین ساعت درد و زجر تحمل کنه و اخرشم نتونه راحت بشینه خودتحقیریه چ ...

و درضمن من انتخابم سزارین هست بسیار فرق داره با سزارین خیلی خوبه همه دکترها سزارین میکنن!

انتخاب شخصی فرق داره با درست یا غلط بودنش

و درضمن من انتخابم سزارین هست بسیار فرق داره با سزارین خیلی خوبه همه دکترها سزارین میکنن!انتخاب شخصی ...

ده واقعیته شما قبول نکن

زایمان سزارین خییییلی خوبه درد بعدش هم با شیاف مسکن میشه تحمل کرد. بچه اولم به حرف خواهرشوهر ومادرشوهرم گوش کردم طبیعی آوردم زایمانم  از وقتی کیسه آبم پاره شد ۱۵ساعت طول کشید و کتف بچه بخاطر اینکه بد کشیدنش ترک خورده بود، خیییلی سخت بود. بچه دومم و سزارین کردم عالی بود اگه برگردم عقب هیچ وقت بچه اولمو طبیعی نمیاوردم

زایمان سزارین خییییلی خوبه درد بعدش هم با شیاف مسکن میشه تحمل کرد. بچه اولم به حرف خواهرشوهر ومادرشو ...

اون دکتر احمق نفهمید امثال شما نباید طبیعی زایمان کنن!

بعضی بدنها مناسب زایمان طبیعی نیست