2777
2789

خود دکتر باید بگه یا خودم میتونم برم رادیولوژی و بگیرم

نوار مغز چیو نشون میده؟ با توجه ب اون داره میده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید نسخه داشته باشی دیگه همه اختلالات مغزی رو نشون میده

چ خوب 

من حس میکنم اضطراب و وسواس به شدت بالاست نشخوار فکری میکنم افسرده طور هستم

هزینه تراپی خیلی گرونه برم پیش دکتر اعصاب؟

چ خوب من حس میکنم اضطراب و وسواس به شدت بالاست نشخوار فکری میکنم افسرده طور هستمهزینه تراپی خیلی گرو ...

حتما باید دارو بخوری عزیزم برو پیش متخصص اعصاب

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از حرصم اینو زدم پذیرفت😐
روانپزشک برای این چیزا نوار مغز نمی خواد.‌همه ی اینایی که گفتی خیلی راحت با یکی دو قرص از بین می رن.

دلم میخواد مطمئن شم ک نیاز ب دارو هست یا نه

دلم نمیخواد الکی دارو بخورم

دلم میخواد مطمئن شم ک نیاز ب دارو هست یا نهدلم نمیخواد الکی دارو بخورم

اگه لازم بود بگیر. این فکرا همش از اضطراب میان. اگه لازم شد دارو بخوری اصلا نگران نباش. دارو زیر نظر دکتر خیلی خوبه. نه وابستگی داره نه عوارض. چون اگه عوارضی داشته باشه هم دکتر حلش می کنه. قرصا هم بعد از تموم شدن دوره ی درمان کم کم قطع می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اخه مامانم بیست و خرده ای ساله داره میخوره و همچنان میخوره

تحت نظر دکتره؟

کاش دکترشو عوض می کرد. این داروها رو بعد از دوره های شش ماهه و نه ماهه قطع می کنن. البته برای اضطراب. مشکلات دیگه رو نمی دونم.

مثلا برای وسواس خیلی طول میکشه منم وسواس دارم

وسواس طول می کشه و اگه اشتباه نکنم علاوه بر دارو احتیاج به مشاوره و رفتار درمانی داره. ترکش یه کم سخته ولی ناامید نشو.‌واقعا ارزششو داره که به آرامش برسی.

وسواس طول می کشه و اگه اشتباه نکنم علاوه بر دارو احتیاج به مشاوره و رفتار درمانی داره. ترکش یه کم سخ ...

حس میکنم دارو بیشتر گیچ و منگ میکنه

یکی هست اسمش داداش رضاس یه آدمیه ک سایت معنوی داره اون میگه بهترین راه مقابله با وسواس بی محلی کردنه