2777
2789

اما فهمیدم نمیشه گذاشتم بیاد تو فکرم خودش بره

کاش یه روز کامل پاک شده از مغزم این ادم 

کات کردیم سم بود

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

پاک میشه 

نیاز به گذر زمان داری.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاک میشه نیاز به گذر زمان داری.

خیلی گذشته ولی 

اونا چه جوری راحت پاک میکنن

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
خیلی گذشته ولی اونا چه جوری راحت پاک میکنن

نمیدونم🤷🏻‍♀️شاید براشون عادیه☹️

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗