2777
2789
عنوان

جدی چرا اینقد شوهرم خوشگله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا اینقد بعضی مردا قشنگن نمیفهمم

خانماهم قشنگن اما اکثرا بدلیل ارایش روزانه ومداوم،، دیگه حس میکنن بدون ارایش زشتن، چون قیافه ارایشی خودشون روبیشتر میپسندن مث من😁💔

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدید نیستم✓❣️درانتظارنی نی دار شدن❣️

شوهر منم خوبه 

رفته بودیم خانه کودک 

من و پسرم بودیم 

با چند تا خانم حرف میزدما و ...

تا شوهرم اومد همچین نگاه میکردن که مثلا این شوهره اینه 

منم سنم بالاتره بدجور الان توی ذوق میزنه 

اوایل اصلا اینجور نشون نمیداد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
به خودت برس کاری نداره ک

روحیه میخواد که من ندارم 😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
روحیه میخواد که من ندارم 😂

زندادلشم یه سال از داداشم بزرگتره کلا تیپش مذهبی طور بود چادر عربی سرش میکرد خودشم تپل بود چاق تر نشونش میداد ارایشم نمیکرد  اونوقت داداشم کلیییی به خودش میرسیدو لباسای شیک 

دیدمشون خیلی حالم گرفته شد چون خودمم زنم کشیدمش کنار بل لحن خوب گفتم ببین حجاب مبخوای داشته باشی ازین عبا مجلسی شیکا بگیر با روسری شاد و شیک بپوش یه ارایش ملیحم بکن نزار هر جا میری بگن شوهرش سر تره تو که قیافتم خوشگله کافیه یکم به خودت برسی زد زیر گریه گفت واقعا اینجوریه؟ بغلش کردم گفتم اره عزیزم داداشم که مرده کلی به خودش میرسه  تو چرا باید لینجوری بری بیرون گفت میبینم بیرون یه جوری نگامون میکنن گفتم بخاطر همینه  ازون روز که ۳ سال میگذره همونجوری که گفتم میگرده چقدم حال خودش بهتر شده  منم میبینمش کیف میکنم 

هر دفعه میگه خدا خیرت بده منو هوشیار کردی من اصلا تو این باغا نبودم  شما گفتی یاد این موضوع افتادم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
زندادلشم یه سال از داداشم بزرگتره کلا تیپش مذهبی طور بود چادر عربی سرش میکرد خودشم تپل بود چاق تر نش ...

خدا حفظتون کنه عزیزم 

من از بازار رفتن و ...بدم میاد 

خرید اصلا بلد نیستم 

همه چیام رو خواهرام میخرن میارن 

بیشتر ببینید
خدا حفظتون کنه عزیزم من از بازار رفتن و ...بدم میاد خرید اصلا بلد نیستم همه چیام رو خواهرام میخرن می ...

خب تمرین کن حیفه بخدا وقت بزار واسه خودت تا اخر که نمیشه بقیه بگیرن چند بار بری خرید دستت میاد چجوری خرید کنی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
خب تمرین کن حیفه بخدا وقت بزار واسه خودت تا اخر که نمیشه بقیه بگیرن چند بار بری خرید دستت میاد چجوری ...

❤️

بیشتر ببینید