2777
2789

ما سه تا بچه ایم من با خواهر و برادرم ۱۷ سال فاصله سنی داریم پدر و مادرم از اول اصلا باهم خوب نبودن یکی از یکی لجبازتر ۲۴ ساعته در حال دعوا و بحث بودم بچگیا تو مدرسه استرس اینو داشتم پدر و مادرم تو خونه ان دعواشون نشه😭 خیلی شرایط بدی داشتیم ما بچه هارو دوست داشتن ها ولی به خاطر ما کوتاه نمیومدن خیلیم کینه ای بودن… دیروز با برادرم صحبت میکردم میگفت تو بچه بودی یادت رفته چیا کشیدیم ما چه روزایی داشتیم میگه صبح بابا میرفت سرکار خواب میموند مامان بیدارش نمیکرد ۶ صبح یه دعوایی میشد مثل جن زده ها از خواب بیدار میشدیم داداشم میگه یه بار بابا به پدر بزرگمون( پدر مامانم) بی احترامی کرده بود میگفت مامان ۳۰ ساله همش اینو میگه همشم دعوا میفته سرش بابامون بد بود من قبول میکنم ولی از مادرم ناراحتم خب میبینی بده چرا باهاش بحث میکنی 😭 تو عالم بچگیم یادمه به مامانم میگفتم طلاق بگیر اگه دوست داشتی منو هم ببر اگه نمیتونی من میمونم تو برو😭😭😭 داداشم میگه اون روزامون یادم میوفته اعصابام میریزه بهم خواهرمون مشکل پانیک داره( حمله عصبی بهش وارد میشه اگه داروهاشو نخوره) داداشم میگه خواهرمونو اونا مریض کردن میگه تو بچه بودی متوجه نمیشدی میگه خودمم پسر بودم میرفتم بیرون یا زود زدم از خونه بیرون میگه ولی خواهرمون موند تو خونه شاهد دعواهای اینا شد 😭😭 ریخت تو خودش زد به اعصابش 😭الان ما سه تامون ازدواج کردیم سه تامونم مشکل روحی داریم خواهرم یکم بدتره با قرص اینا میگذرونه 😭 مامانم همش غصه خواهرمو میخوره که چرا اینطوری شد چرا این باید اعصابش ناراحت باشه نمیتونم بهش بگم تو باعثش شدی میریزیم تو خودم نمیتونم کنار بیام با این موضوع😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

همه آدم ها اختلاف دارن...مهم اینکه بتونن حرف بزنن و بخوان ک اختلافشون ب تعادل برسونن. مگه میشه اختلاف نباشه...مثلا من هم با دخترم هم با مامانم اختلاف دارم..ولی ب حرمتشون جاهایی کوتاه میام جاهایی هم اونا کوتاه میان...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه آدم ها اختلاف دارن...مهم اینکه بتونن حرف بزنن و بخوان ک اختلافشون ب تعادل برسونن. مگه میشه اختلا ...

مادرم اصلا اهل حرف زدن نیست فقط با بابام بحث و جیغ و داد میکنه همشم به بابام گیر میده سر همه چی 😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
10000 برابرت این موضوع رو درک کردم با شرایط بدتر و دردناک تر

خواهرمو با دستای خودشون نابود کردن😔

عزیزم تا یه زمانی مشکل روحیع. خدا کنه به جسم نزنه. 

همه پدر مادرا مشکل دارن. هیچ بچه ای از پدر مادرش راضی نیس. 

اما همه پدر و مادرا تا این حد مشکل ساز نمیشن. ما هم خیلی شرایط بدی تو خونه داشتیم. هممون مشکل داریم.