2777
2789

مادری که نباید قهراشو تحمل کنی

دعواهاشو تحمل کنی

زورگویی هاشو تحمل کنی

پدرتم که...

هعی خدا

خستم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گاهی مینالم ولی یه وقتایی تقصیر خودمم هست🥲💔چون اعصابم ضعیفه، زود دعوام میشه باهاشون، ولی خب یه وقتایی هم دلم میخواد جونمم بدم براشون .

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

اگه دورهٔ بلوغته، بهت بگم که همه چی دو سال دیگه درست میشه.

بلوغ😅

بلوغ کجا بوده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم گاهی مینالم ولی یه وقتایی تقصیر خودمم هست🥲💔چون اعصابم ضعیفه، زود دعوام میشه باهاشون، ولی خب یه ...

پدر مادرم هیچکدومشون نرمال نیستن

داداش کوچکم که کلا خودشو جدا کرده

واقعا خوش به حال اونایی که پدرومادر عاقل دارن،پدرومادراشون بزرگ شدن

سلامت روانم دارن

میدونی چرا میام توی اینوع تاپیکها رو میخونم چون دخترم ۱۲ سالشه پسرم نه سالشه میخوام عمق درون یه دخترو که شاید دخترم بهم نگه رو درک کنم و از اون کارهای که شماها آزارتون میده و توی تاپیکهاتون میگید دوری کنم وبهتر بفهمم و درک کنم، خیلی از خانم ها ناراضین بابت دخترها توی سایت ولی من یک عدد خوشحالم از اینکه دخترهای زیادی هستند که احساس میکنم مثل دختر من فکر میکنند و من سطح فکریمو آبدیت میکنم 

میدونی چرا میام توی اینوع تاپیکها رو میخونم چون دخترم ۱۲ سالشه پسرم نه سالشه میخوام عمق درون یه دختر ...

شما خیلی مادر خوبی هستی

من با مادرم و پدرم مشکلات خیلی زیادی دارم

هم من هم داداشم از خونه فراریم

توی خونمون ما حق تصمیم گیری نداریم هرکاری بر خلاف مامانم بخواییم بکنیم باید دعوا کنیم جیغ بزنیم به خودمون فحش بدیم و خودمونو بزنیم تا مامانم اجازه بده و باید تا دو سه روزم قهرشو به جون بخریم💔

بچها فقط آزادی توی تصمیم گیری و کاراشون میخوان

پدر مادری میخوان که درکشون کنه

میدونی چرا میام توی اینوع تاپیکها رو میخونم چون دخترم ۱۲ سالشه پسرم نه سالشه میخوام عمق درون یه دختر ...

من ۲۰ سالمه 

هر نوع مریضی و مشکل اعصابی که فکرشو کنید دارم

پدر و ملدر من خوب  مهربونن ولی چه فایده اصلا زندگی کردن بلد نبودن یاد نا هم ندادن ، با اینکه خیلی خوبن  ولی من تو زندگی ضربه خیلی زیادی خوردم چون خانوادم ساده بودن نه تودشون بلد بودن خوب زندگی کنک نه یاد ما دادن ، خوب بودن فیط کابی نیست 🥲 بر عکس عمو هام وخاله هام پدر و مادرهای خوب و عاقلی بودن  هم درست زندگی کردن هم یاد بچه هاشون همه چی دادن ،بچه هاشون عمشون خ شبختن جز من که دوست دارم بنیرم از این زندگی عن راحت بشم ،استه شدم از بس غصه خوردم ،استرس کشیدم ،کاش بچه نداشتم زودی می مردم 

شما خیلی مادر خوبی هستیمن با مادرم و پدرم مشکلات خیلی زیادی دارمهم من هم داداشم از خونه فراریمتوی خو ...

فدات عزیزم کاش مادرپدرها به اینکه توی دل بچه شون چی میگذره میشدند مرسی که این حرفهارو بهم گفتی خیلی کمکم کرد ❤✨

بلوغ😅بلوغ کجا بوده

😂🤭 گفتم شاید نوجوونی عزیزم. توی اون سن همه دلگیرن از پدر مادر. اما اگه بعدشم ادامه داشته باشه یعنی روابط مادر و فرزندی درست پیش نرفته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟