2777
2789

من ازدواج کردم با من خوبه البته منم هیچوقت رو حرفش حرف نمیزنم کلا طاقت شنیدن مخالفت نداره بعضی وقتا عصبانی میشه داد و بیداد میکنه بیشتر وقتا اخموعه دلم برا خانوادم میسوزه مخصوصا مامانم  رنگ عشق ندیده شما هم باباهاتون سنش میره بالا بد اخلاق میشه؟!دلم میخاد ی کاری براشون بکنم از دستم بر نمیاد جرات نمیکنم ب بابام بگم اخلاقتو خوب کن ب نظرتون چیکار کنم شما باشید چ میکنید

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر من تنهایی میرفت معامله میکرد زمینی میخرید خونه ای میخرید یا میفروخت

هیچی به مادرم نمیگفت

کسی حق تصمیم گیری نداشت

کاش خودش حداقل تصمیماتش درست بود

خودشم تصمیماتش درست نبود 

کلن از محبت پدری محروم بودم  مخصوصا من

چون به داداشم  خیلی چیزها داده

بابام بد اخلاق بودسرطان گرفت بد اخلاقتر هم‌شدازش میترسم بخدااز روزی که خودمو‌شناختم پدرم اخلاقش تند ...

بابای منم محبت کردن بلد نبود اصلا جوری ک منم یاد نگرفتم متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دست خودشون نیست

شرایط و محیط و زندگی اینجوری بارشون آورده

قدرش رو بدون

بابای منم بی‌حوصله بود

زود عصبانی میشد

محبت نمیکرد چون محبت ندیده بود

ولی زندگی خودش هم حیف شد

الان نیست

حسرت دیدار دوباره اش رو دارم

کاش بود طعم زندگی با عشق رو میچشید

مظلوم رفت

دلم براش تنگه

دلم پر میزنه بابامو یه بار دیگه ببینم

خوشبحالت که بابات هست

خدا برات حفظش کنه

چشونه اخه واقعا حیف زن و زندگیشون

مادر من خیلی زن ساده و مهربونیه برعکس پدرم 

پدرم همیشه خدا طلبکار هیچوقت هم از رو نمیره حاضره از تنهایی بمیره ولی نگه ببخشید حق با شما بود

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
پدر من تنهایی میرفت معامله میکرد زمینی میخرید خونه ای میخرید یا میفروختهیچی به مادرم نمیگفتکسی حق تص ...

بابای منم حرف حرف خودشه و واقعا اخلاقش بده دلم میسوزه برا مامانم از اون ادما بود ک خیلی شور و شوق زندگی داشت الان داغون شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست خودشون نیستشرایط و محیط و زندگی اینجوری بارشون آوردهقدرش رو بدونبابای منم بی‌حوصله بودزود عصبانی ...

باور کن من بابامو با همه چیش دوست دارم و برام حتی مهم نیست اگه بد اخلاقی بکنه باهام ولی دگ نمیتونم ببینم با مامانم انقد بد رفتار میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابای منم حرف حرف خودشه و واقعا اخلاقش بده دلم میسوزه برا مامانم از اون ادما بود ک خیلی شور و شوق زن ...

میدونی اسی محبت پدر  برای دختر خیلی مهم‌هس

دخترایی که محبت پدر میبینن اعتماد به نفس بالاتری دارند

ولی من اعتماد بنفسم صفر هست

باور کن من بابامو با همه چیش دوست دارم و برام حتی مهم نیست اگه بد اخلاقی بکنه باهام ولی دگ نمیتونم ب ...

باهاش حرف بزنید با محبت

قربون صدقه اش برید

یجوری قلقش رو پیدا کنید

کمکش کنید

حتما راهی هست

میدونی اسی محبت پدر برای دختر خیلی مهم‌هسدخترایی که محبت پدر میبینن اعتماد به نفس بالاتری دارندولی ...

منم نه بلدم محبت کنم نه بلدم حرف دلمو بزنم چون هیچی ندیدم ب خودم متاسفانه ولی ب همینم راضیم حداقل دگ مول ادم رفتار کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40