2777
2789

بچه ها قصد جدایی دارم و تو این چند سال زندگی مشترک شوهرم به گوشی آیفون سیزده قسطی برام گرفت و دارمش  دوتا تیکه طلا میشه روهم ۶۰میلیون بعد جدایی می‌تونه تو دادگاه ازم پس بگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هبه به حساب میان ببر باخودت اگه ادعا کرد بگو فروختم نمیتونه پس بگیره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

طلا و گوشی چون مصرفی نیستن حتی اگر هدیه هم باشه میتونه پس بگیره مگر اینکه فاکتور به نام خودت باشه هدایایی که در طول زندگی مصرف شدنی هستن مثل خورا و پوشاک و عطر و غیره قابل برگشت نیست اما اینا قابل برگشتن

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز اینها اموال مصرف شدنی نیست و قابل بازگشت هست حتی اگه فاکتور به نام شما باشه چیزی رو ثابت نمیکنه 

ولیکن اگه اعلام کنید تصادفی حتی از بین رفته یا گم شده دیگه قابل بازگشت نیست حتی میتونید هدیه بدین به مادرتون مثلا 

چون فعلا مالک اموال هستین و حق هرگونه دخالتی دارید 

2810