2777
2789

همه طلاهاموواسش فروختم ۵۰گرم حتی انگشترعقدمودزدیدفروخت امااون یه گردنبنددوگرمی داره گزاشته پیش جاریم منوجاریم توی یه خونه ایم اینقدگیربودن که طلاهامودودستی تقدیمش کردم ولی جاریم به پوست پیازبش ندادالان جاریم بهترازمن شده هرچی سندمدرک طلاداره پیش اون میزاره 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا باید مدارکشو بده دست زن داداشش؟

نمیدونم بخداچندبارازش میپرسم یاقسردرمیره یامیگه چه فرقی داره یااونجابهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونتونو عوض كن

حتی اگه عوض کنیم یعنی پیش جاری نمیزاره؟؟

یه خونه ی نیمه کاره داریم که روبروی خونه ای که الان داخلشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای از بی زبون بودن زنا امان امان الان بهت ی چیزی هم بگم میری خراب کاری میکنی اخه

خرابکاری نمیکنم من این همه وقتوصبرکردم زجرکشیدم ازدستش🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتی اگه عوض کنیم یعنی پیش جاری نمیزاره؟؟یه خونه ی نیمه کاره داریم که روبروی خونه ای که الان داخلشیم

نه محله رو عوض كن دور شو ازشون فاصله بگير ، شايد شوهرتو دعايي كردن و بهش بگو يا اينجا جاي منه يا جاي اون ( جاريت )

انقد بدم میاد از مردای چاپلوس. چاپلوسی زن دیگرانو میکنن. 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
چقد زشت و کثیف 😐

به جون بچم قسم اگه تاحالاچیزی بدون اجازه ازش بردم یادس زدم ولی اون طوری رفتارمیکنه که احساس میکنم بیشتربه اون اعتمادداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باشم جاشونو غیر مستقیم از زیر زبون جاری میکشم میرم برمیدارم ب روی خودم نمیارم اصلا

جاشونواتفاقامیدونم الانم جاریم خونه ی باباشه شوهرم برادرشوهرم هم شهرستانن ولی تربیتم اجازه نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جاشونواتفاقامیدونم الانم جاریم خونه ی باباشه شوهرم برادرشوهرم هم شهرستانن ولی تربیتم اجازه نمیده

تربیت چی ببخشید که مال خودته اگه اموال بقیه بود اشتباه بود ولی وقتی اموال توعه چرا دست بقیه باشه

2810